Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledá se Žena regionu 2014. Nominujte své favoritky!

26. 12. 2014 | Úspěšní lidé
V plném proudu jsou nominace na další ročník celonárodní soutěže Žena regionu. Jejím cílem je ocenit úsilí a práci výjimečných a obětavých žen, které se aktivně podílejí na veřejném životě, vytvářejí hodnoty a pomáhají druhým. Zapojte se do projektu i vy a nominujte nevšední ženské osobnosti z vašeho kraje.

Projekt Žena regionu patří všem ženám, které svým aktivním přístupem motivují a obohacují ostatní, podílejí se na veřejném životě, pomáhají nemocným, dětem či zvířatům nebo přispívají ke zlepšení a rozvoji regionu, v němž žijí. „Nejedná se přitom jen o veřejně známé a úspěšné osobnosti, ale především o obyčejné ženy, o jejichž smysluplných a nezištných aktivitách nemá veřejnost ani média většinou ani tušení. Právě pro ně vyhlašujeme od roku 2009 celonárodní soutěž, jejímž cílem je ocenit úsilí těchto výjimečných žen a zviditelnit jejich práci a výsledky,“ uvedla zakladatelka projektu Denisa Kalivodová.

žena regionuO titul Žena regionu se mohou ucházet ženy, kterým se podařilo dosáhnout úctyhodných výsledků v kategoriích: podnikání, politika a veřejná správa, vzdělávání, věda a výzkum, zdravotnictví a charitativní činnost, umění, kultura a sport.
Pokud jste vhodnou adeptkou nebo máte ve svém okolí někoho, jehož práci byste rádi ocenili, pomozte nám s nominací. Můžete přihlásit svou přítelkyni, sestru, matku nebo kolegyni z práce. Silných příběhů výjimečných žen, které dokáží skloubit svou profesi, prospěšné aktivity i péči o rodinu, je v každém regionu nepochybně nespočet, jen se o jejich úsilí a obětavosti málo veřejně mluví.

Jak se zapojit do soutěže?

Nominovat své favoritky můžete až do 3. února 2015, a sice vyplněním formuláře online na webových stránkách www.zenaregionu.cz. Od 9. února do 2. března 2015 pak proběhne internetové hlasování. Pokud sami nikoho nominovat nebudete, podpořte projekt alespoň hlasováním. Na webových stránkách soutěže se můžete seznámit s příběhy jednotlivých žen a hlasovat pro svou favoritku. Ženou regionu se stane osobnost s nejvyšším počtem platných hlasů. Regionální vítězky ze všech čtrnácti krajů budou oceněny během března, a to za přítomnosti zástupců organizátorů soutěže a senátorů. Již podruhé totiž převzal záštitu nad soutěží Senát Parlamentu České republiky.

„Je mi velkou ctí přijmout i v letošním roce nabídku k záštitě soutěže Žena regionu, a pomoci tak vyjádřit veřejné uznání ženám, které dokáží svým aktivním přístupem a obětavostí motivovat ostatní a obohacovat jejich životy. Věřím, že i stát bude nadále vytvářet a zkvalitňovat podmínky k tomu, aby se ženy mohly nejen realizovat jako matky, ale aby zároveň nemusely obětovat svou kariéru nebo společenský život,“ sdělil předseda Senátu Parlamentu České republiky Milan Štěch. Vyvrcholením soutěže Žena regionu bude nepochybně slavnostní galavečer, který se uskuteční začátkem dubna a na němž bude vyhlášena absolutní vítězka ankety.

Informace o celém projektu, přihlášky do letošního ročníku, způsob hlasování a přehled vítězek z minulých ročníků naleznete na webových stránkách projektu.

Zdroj, foto: Žena regionu


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !