Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hospoda U Druhé šance 27.10. 2013

27. 10. 2013 | Televizní tipy
Zábavná reality show Hospoda U Druhé šance je tu s dalším dílem ze dne 27.10. 2013, ve které sledujeme rozmanitou skupinu soutěžících, kteří právě dostali svou „druhou šanci“. Nejlepší z nich získá práci kuchaře v nově otevřené restauraci.

Zábavná, atraktivní a přesto velice lidská reality show Hospoda U Druhé šance 27.10. 2013, která nabízí divákům jedinečné lidské příběhy a zajímavé osudy deseti soutěžících, usilujících o vysněné místo kuchaře v nově se otevírající restauraci. Soutěžících postupně ubývá, někteří selžou, jiní přestávají stačit kladeným nárokům, až se nakonec, v přímém souboji o vysněné místo kuchaře v nové restauraci, utkají dva finalisté.

Hospoda U Druhé šance 27.10. 2013Pořad přináší jedinečné situace, vtipné příhody a nezapomenutelné momenty a dramata boje o naplnění svého snu, napětí a vzrušení reálného soutěžení i humorné peripetie týmového soupeření. Důležitým hrdinou celého pořadu je Ostrava a ostravský region, kde se celá zábavná show odehrává.

V tomto dílu ze dne 27.10. 2013 se k hrdinům Hospody U Druhé šance vracíme po třech měsících od finálového souboje. Zajímá nás, jak si vede vítěz, jestli a jak výhra v reality show změnila život našeho hrdiny, ale sledujeme i příběhy a osudy všech ostatních soutěžících. Snaží se řešit své problémy? Zlepšil se jejich život? Využili nabídnuté "druhé šance"? Komu z nich se podařilo najít si práci? Jak funguje Marcelova restaurace? Jak to dopadne, když soutěžící požádají o pomoc Dalibora? Odpovědi najdete v devátém, skutečně posledním návratovém dílu reality show Hospoda U Druhé šance.

Hospoda U Druhé šance se vysílá 27.10. 2013 od 17.30 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !