8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vybrat dokonalé zlaté náušnice

16. 08. 2021 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Každá žena je jedinečná, proto by výběr zlatých náušnic měl záviset na několika faktorech, které ji definují. Klíčem úspěchu každého looku je správně sladěné oblečení, vlasy, make-up a doplňky. Týká se to samozřejmě i výběru šperků. Ať už vybíráte dárek, nebo si chcete udělat radost, řiďte se jednoduchými kroky, které vás dovedou do zdárného konce.

Náušnice podle typu ženy


Stejný šperk může na každém vypadat trochu jinak. Jedním z nejvýznamnějších důvodů je vlastně to, že různé ušlechtilé kovy a drahokamy odpovídají lépe buď studenému, nebo teplému tónu pleti.

zlaté šperky
Studený typ, který se vyznačuje narůžovělou a světlou barvou kůže, přirozeně blond, černými nebo hnědými vlasy a světlými odstíny barvy očí, přitahuje chladivě zbarvené drahé kovy. Náušnice z bílého zlata a stříbra či ze zlata růžového jim skvěle padnou. Jasně zbarvené kameny v růžové, fialovorůžové, červené, modré, purpurové a zelené v kontrastu se světlým tónem pleti na nich úžasně září.

Žena s teplým tónem pokožky se vyznačuje jemným nádechem zlaté, meruňkové nebo hnědé barvy kůže. Oči zelené, tmavě hnědé a vlasy s tmavšími odstíny s jiskrou červených odlesků. Taková žena je vlastně stvořena pro žluté zlato. Drahokamy volte hnědé, oranžové, červené, zlaté, zelené, žluté či žlutozelené a další syté odstíny.


Druhy zlatých náušnic


Nejuniverzálnějším typem náušnic jsou dozajista zlaté náušnice pecky. Mohou být jemné, nenápadné, ale i velmi elegantní a osazené drahými kameny. Jednoduší náušnice pecky často vyhledávají ženy se sportovním stylem oblékání. Naopak ty osazené drahými kameny mohou neuvěřitelně doplnit společenské šaty. Typický je pro ně šroubkový uzávěr nebo puzeta.
Klasické zlaté náušnice vhodné pro každodenní nošení jsou samozřejmě nejběžnějším typem náušnic. K vidění jsou s drahými kameny nebo jen v hladkém lesklém provedení. Nejčastěji mají patentové zapínání vzadu, nebo také zacvakávací pojistkový uzávěr neboli francouzské zapínání.

Velmi nadčasovým druhem náušnic jsou jistě zlaté náušnice kruhy. Tento zlatý šperk nepodléhá módním trendům a vždy udělá velkou parádu. Větší náušnice kruhy však doporučujeme na spaní odložit. Z drtivé většiny jsou tyto náušnice duté, tudíž velmi náchylné na mechanické poškození. Nejběžněji se používá tzv. zasouvací uzávěr, popřípadě zacvakávací. Mezi klasiku patří hladké lesklé kreole, vybrušované a nebo osazené drahými kameny.

Zlaté visací náušnice jsou stále hitem mezi šperky. U těchto náušnic se používá snad každý druh zapínání. Jednotlivá provedení visacích náušnic jsou také velmi různorodá. Kratší nebo dlouhé visací náušnice, řetízkové či hladké, jednoduché, a samozřejmě osazené nejrůznějšími drahými kameny. Ovšem nejlépe vyniknou, pokud si žena vyčeše vlasy do drdolu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !