Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi

29.04. - 5.05. 2024 | Aktuální soutěže
JOTA







Zůstane to mezi námi
Christina Laurenová


V lásce a v práci je povoleno vše!
Neodolatelná romance od autorek bestsellerové série Božský.

Carey Douglasová pracuje pro Melissu a Rustyho Trippovy, známou guru dvojici z odvětví interiérového designu, skoro deset let. Carey pochází z farmy a u Melissy a Rustyho začala pracovat ve svých šestnácti letech. Přestože si moc nevěří, má na úspěchu značky největší podíl. Za tu dobu se jí podařilo vybudovat veleúspěšné impérium. Trippovi jsou miláčci Ameriky – mají vlastní TV show a nově také knihu, se kterou vyrážejí na turné. Ovšem má to jeden háček: oblíbený a na první pohled dokonalý pár se ve skutečnosti nemůže vystát.

Zůstane to mezi námi James McCann nedávno dokončil vysokou a je z něj stavební inženýr. Není to ale to, co si představoval, a tak se ocitl u Trippových. A vlastně ani to není to, co by si představoval – hned na začátek se musí sbalit a jet s Trippovými a Carey na několikatýdenní turné po Státech. Přežít cestu bez šrámů se zdá být docela ambiciózní plán. Carey s Jamesem, kteří si na první dobrou nepadli do oka, spolu musejí pracovat na tom, aby se zaprvé manželé nezabili, a za druhé, aby celá ta bublina nepraskla. Postupně ale přicházejí na to, že když nebudou pracovat proti sobě, ale naopak spojí síly, dají šanci nejen značce, ale hlavně sami sobě vytvořit spolu něco nevšedního…


Pravidla soutěže:
Soutěž o romanci Zůstane to mezi námi probíhá od pondělí 29. dubna do neděle 5. května. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají knižní novinku od nakladatelství JOTA: neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 6. května 2024 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. května 2024 na adresu uvedenou u nás v registraci. 


Nápovědu najdetena stránkách nakladatelství JOTA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !