Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak využít emocí pro profesní růst

10. 09. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Jak využít emocí
pro profesní růst

Autor:  Vogel Ingo
Formát: A5
Rozsah: 168 stran
Cena:  279 Kč

  • Přesvědčivý projev
  • Jedenáct zlatých pravidel
  • Osobní vystupování
  • Čtverec štěstí
 
Změňte svůj život! Jak? Není nic jednoduššího, stačí se jen rozhodnout! Tato kniha vám zaručeně pomůže. Nezmění vás, ale ukáže vám cestu. Nepřináší vám nové vědomosti, ale nové dovednosti - máte jedinečnou možnost zjistit, v čem spočívá příčina vašeho úspěchu a kvality života.
Jak využít emoci pro profesní růstAno... jsou to emoce! To je přesně to, co řídí veškeré vaše jednání. Právě vaše emoce jsou alfou a omegou! Naučte se je aktivně ovládat, ovlivněte je. Rozvíjejte spolu s námi své nadšení, svou vášeň, přesvědčení a pozitivní přístup. Staňte se úspěšnými a sebevědomími lidmi, kteří bravurně zvládají každou vypjatou situaci.

Autor Vogel Ingo:

Ingo Vogel je německý školitel v oblasti rétoriky a obchodního rozhovoru. Po období, kdy působil v profesionálním sportu a po studiu inženýrství, byl činný v distribuci produktů a služeb vyžadujících vysokou míru vysvětlení a poradenství.  V roce 1997 založil společnost Ellwanger & Vogel, v roce 1999 se vyčlenily Semináře Ingo Vogela jako samostatný podnik.

Média informují obšírně  kromě jiného o jeho Emoční rétorice prodeje (Emotionale Verkaufsrhetorik)®, Systému přesvědčivého projevu (Power-Sprache-System)® a ATTRACTING® (Jak zapůsobit). Vogel je žádaným hostem v tisku, v rozhlasu i televizi, často vystupuje jako řečník na velkých akcích. Po celé Evropě připravuje vedoucí pracovníky, poradce a prodejce známých společností v oblasti rétorika prodeje a přesvědčivá řeč – z hlubokého přesvědčení a velkou chutí.

Ukázka z knihy Jak využít emocí pro profesní růst:

Touto napínavou knihou prochází jedno ústřední poučení: Vaše emoce jsou alfa a omega – velmi vědomé a pozitivně aktivní zacházení s nimi je výrazně spojeno s vynikající kvalitou života a velkou suverenitou ve všech oblastech života.
.................
Rozum je žel často naším největším protivníkem, chce „rozumět“, soudit, klasifikovat na důležité a nedůležité a někdy tak zahodí dobrou šanci. Když se jedná – jako zde – o naše dobré pocity, o chuť, zaujetí a více, smíme někdy s klidem zcela vědomě rozum vypnout. Tak jako tehdy, když jste se poprvé zamilovali a chýlilo se k prvnímu polibku: vzpomínáte… – na obrazy, hlasy či pocity? Platí, že:

S chutí a zaujetím se daří vše mnohem lépe, více nás to baví a máme z toho větší radost – my i druzí. Jedinečným, logickým a potěšujícím důsledkem je: větší úspěch!


Knihu Jak využít emocí pro profesní růst koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství Grada.

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak využít emocí pro profesní růst:

Jak využít emocí pro profesní růst
Jak využít emocí pro profesní růst
Jak využít emocí pro profesní růst
Jak využít emocí pro profesní růst
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !