8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je váš šatník připraven na letní sezonu?

5. 05. 2017 | Trendy
Přestože se to poslední dobou nezdá, dá se říci, že můžeme teplé a slunečné počasí netrpělivě očekávat. S tím se pojí i obměna šatníku. Kde se dají levně pořídit kvalitní kousky?

Kam se starým a nenošeným oblečením?


Abyste na nový šatník měli dostatek prostoru, je nejprve potřeba zbavit se starého a nenošeného oblečení. Máte-li ve skříni kousky, o kterých pořád doufáte, že se do nich jednou vejdete, je možná na čase se jich zbavit. Stejně tak naložte s oblečením, které jste na sobě neměli delší dobu než tři měsíce. Nenošené šatstvo můžete věnovat na charitativní účely či se jej můžete pokusit dále prodat. Slouží k tomu nejrůznější internetové portály nebo jej můžete prodat na váhu v místním second handu. Opravdu opotřebené kousky možná ještě užijete v domácnosti jako oblečení na doma nebo z nich můžete udělat například pelíšek pro domácí zvířata. Textil lze zároveň i recyklovat, a to pomocí kontejnerů na textil. Z toho poté vznikají nejrůznější přikrývky, podložky, utěrky a další užitkové zboží.

Které kousky by v letním šatníku neměly chybět?


V létě je obecně vhodné nosit světlejší barvy. Pořiďte tedy několik triček či tílek v barvách, jako je bílá, béžová, světle šedá či žlutá. Dají se kombinovat prakticky se vším a v létě je unosíte. Mezi nejlepší letní materiály patří bavlna, len, konopí a bambus. Bavlnu zároveň nakupuje až 92 % nakupujících, ostatní materiály dosahují i přes jejich kvality podstatně nižších preferencí. Textil z bambusu a konopí oceňují spíše alergici. Co se spodního ošacení týče, zcela jistě využijete šortky či plátěné a bavlněné kalhoty a dámy poté neprohloupí koupí několik sukní či šatů. Nezapomínejte ani na lehké propínací svetry pro letní večery. Taktéž je potřeba vyměnit i obuv. Uschovejte tedy jarní polobotky a místo toho vybavte botník sandály a prodyšnými teniskami. Do letní obuvi doporučujeme investovat a nešetřit na ní, a to zejména u dětí a dorostu.

Kde lze letní oblečení pořídit nejvýhodněji


Konkrétně na jaře často probíhají v obchodních centrech nejrůznější slevové akce lákající na akce typu 1+1 zdarma. Lépe tedy uděláte, vyrazíte-li na nákupy s kamarádem či kamarádkou. Zároveň doporučujeme navštívit outletová centra, kde probíhají doprodeje loňských kolekcí. Nově také můžeme pozorovat narůstající trend second handů, které mnohdy nabízí jedinečné a designové kousky. Konkrétně na koupi letního oblečení ovšem doporučujeme nešetřit. Kvalita mezi oblečením ze syntetických materiálů a materiálů přírodních je totiž znát. Pokud tedy nechcete utratit majlant, nejlepší je nákup letního zboží vždy po sezoně na příští rok. Tehdy jsou slevy největší. Je však nutné plánovat dopředu a takové nakupování si žádá přece jen více prostoru v šatníku.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Nějak neholduju dnešní módě, každý rok je pro mě obnova šatníku těžší a těžší.
Obrázek uživatelky
profil
aby vůbec nějaká letní sezona bylaSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles