Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Když má štěstí kliku

1. 08. 2020 | Knižní tipy
Název: Když má štěstí kliku
Autor: Aurélie Valognesová
Překladatel: Kateřina Štáblová
Nakladatelství: Jota
Datum vydání: 7 / 2020
Formát: 130 x 200 mm
Vazba:  Pevná s přebalem
Počet stran: 296 stran
Cena: 238 Kč

Šestiletý Jean a jeho svérázná babička. Dvojice, která je zárukou léčivě dobré nálady.  Francie roku 1968. Jeanovi je šest let a matka ho ze dne na den nechá u jeho babičky. Na léto. Napořád. Vůbec to nečekal. Babička taky ne. Vycházet s babi Lucette není zrovna snadné, má však velké a něžné srdce. Až dosud si žila mírumilovně po svém, chodila na hřbitov a vášnivě pletla.

Když má štěstí klikuJean je pro ni se svým hbitým jazýčkem jako závan svěžího vzduchu. Oba dva na své životní pouti právě zdolávají docela jinou etapu – ona už všechno viděla, on se všemu diví. Jean a Lucette čekají, až se matka vrátí, a zatím si jeden druhého získá. V období plném překotných společenských změn zjišťují, že i prosté radosti mohou být kořením života.

Tahle nepravděpodobná dvojice je zárukou léčivě dobré nálady.

Čtvrtá kniha autorky, která se ve své rodné zemi vyhoupla roku 2018 rovnou na páté místo mezi nejčtenějšími domácími spisovateli. Srdce svých čtenářů všech generací si získala přístupným stylem a příběhy o rodinné soudržnosti inspirovanými skutečným životem. Neváhejte a propadněte knihám Aurélie Valognesové také!

O autorce knihy Když má štěstí kliku:


Aurélie Valognesová (* 1983) vystudovala obchodní školu v Remeši a její kariéra začala v marketingovém oddělení americké nadnárodní společnosti. Pak se její manžel musel pracovně přestěhovat do Itálie a ona se rozhodla jít s ním. „Kam až má paměť sahá, vždy jsem chtěla být spisovatelkou,“ píše Valognesová. A tak po čtyřech měsících byla na světě její první kniha Mémé dans les orties, kterou vydala pomocí Direct Kindle Publishing. Velmi rychle se o ni začali zajímat čtenáři a hned nato i velké vydavatelské domy. Napsala pět románů a má miliony čtenářů po celém světě, každá z jejích knih se stala bestsellerem. Je matkou dvou synů a se svou rodinou žije v Bretani.


Knihu Když má štěstí kliku zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Když má štěstí kliku:

Když má štěstí kliku
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !