Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kluci v akci 30. 6. 2018

30. 06. 2018 | Televizní tipy
Exkurz do nedávné kulinářské historie (2016). Režie pořadu Kluci v akci ze dne 30. 6. 2018 M. Froyda Stejně jako módní návrháři a designéři různých oborů, tak i kuchaři čerpají z profesní historie. Návraty do minulosti, ať už té prastaré či nedávné, jsou mnohdy milým překvapením.

My se přeneseme do roku 1958 a navštívíme pavilon Expa v Bruselu. Nahlédneme, jak se tehdy ČSSR prezentovala kulinářským uměním. Paradoxem bylo, že mnozí kuchaři, ti nejlepší z nejlepších, byli vybráni komunistickou vládou a byli to ti, kteří se vyučili ještě v předválečné době ve vybraných soukromých podnicích tehdejší smetánky. A co si uvaříme v pořadu Kluci v akci ze dne 30. 6. 2018? Nepřekonatelnou šunkovou rolku, která si drží přední místo na svatebních menu.

Kluci v akciDnes bude v kombinaci s lososem a kaviárem. Jako hlavní chod přijde na řadu lahodná karlovarská telecí roláda s hráškem. Na závěr dnešního menu se podává štěpánská omeleta – měkký vláčný piškot pečený v pánvi v troubě, zatepla potřený meruňkovým džemem a dozdobený kompotovanými jahodami.

Pořad Kluci v akci můžete sledovat 30. 6. 2018 od 18,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !