Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Útočný Max a neposlušní Denny a Dendy

9. 02. 2019 | Televizní tipy
Premiéra třetí řady cyklu České televize, ve kterém Rudolf Desenský a Klára Nevečeřalová radí majitelům s výchovou domácích mazlíčků. Režie pořadu Kočka není pes - Útočný Max a neposlušní Denny a Dendy J. Mádle a R. Petrenko  (Premiéra)

V kočičí domácnosti žijí se svými páníčky čtyři kočky. Po bytě se prohánějí Aisha a Eliška, dvě britky, Adélka a nejmladší tříletý bengálský kocour Max. Ten si v domácnosti sympatických majitelů dělá, co chce. Útočí hlavně na Aishu, močí v koupelně, zkrátka se snaží všem ukázat, kdo je doma pánem. Klára si otestovala všechny kočky a je jí hned jasné, že jsou z Maxe pěkně ve stresu. Majitelé jim navíc nevěnují tolik času, kolik si zaslouží. Klára přichází s celkem jednoduchým úkolem.

Kočka není pesS Maxem z pořadu Kočka není pes - Útočný Max a neposlušní Denny a Dendy
je potřeba si víc hrát, aby si vybil přebytečnou energii. Doporučuje i osvědčený kozlík na zklidnění. Psí příběh Karla a Mirky se týká bratrů jezevčíků Dennyho a Dandyho, i když se zdá, že problémy s nimi mají spíše Karel s Mirkou. Jeden poskytuje víc volnosti, druhý užívá víc povelů. Mirka je důslednější a na svých povelech trvá. Karel naopak dává Dennymu prostor. Dohromady to prostě moc nefunguje. Ruda je na oba jezevčíky zvědavý. Která výchova je ta správná? Jezevčíci zvládli uličku v Brlohu bez problémů.

Ruda tedy koriguje spíše páníčky. Upozorňuje na příliš ostré Mirčiny pokyny. Nelíbí se mu ani Karlova nedůslednost. Měli by se oba domluvit a používat obyčejný selský rozum. Snad bude tentokrát snaha majitelů domácích mazlíčků korunována úspěchem a Klára i Ruda budou po měsíci spokojeni.

Kočka není pes - Útočný Max a neposlušní Denny a Dendy můžete sledovat 9. 2. 2019 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !