Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy

11. 11. 2020 | Trendy
-Komerční sdělení-

SORELLegendární původně kanadská značka SOREL čerpá inspiraci z mnohaletých zkušeností s vytvářením univerzální funkční zimní obuvi. Dnes nabízí celoroční řadu obuvi přizpůsobenou všem povětrnostním podmínkám. Vyniká kvalitu, funkčností, pohodlím i stylem.

V kolekci podzim-zima 2020 představuje SOREL klasické modely v nových verzích. Letošní kolekce je překvapivá množstvím vzorů, barevných kombinací, použitých materiálů, výšek a hravých povrchových úprav. A to vše při zachování nejvyšší funkčnosti i pozornosti k detailu. Obuv je hodná k celodennímu nošení. Voděodolná kůže, nepromokavé švy, neklouzavé podrážky i různé úrovně zateplení udrží nohy v teple a suchu a zajistí příjemné pohodlné toulky jak ve městě i v přírodě navzdory podzimnímu a zimnímu počasí.

KLÍČOVÉ DÁMSKÉ KOLEKCE A STYLY

_______________________________________________________________________

SORELDámské kolekce SOREL FW20 je vytvořena pro ženy, které jsou odvážné, dynamické a sledují své cíle. Designovou inspirací pro kolekci FW20 jsou dva slogany: „Done-Up“ a „Un-Done“. Modely odkazující na slogan „Done-Up“ jsou určeny ženám, které se chtějí cítit elegantně či avantgardně, a proto jsou tyto styly odvážnější a výraznější. Un-Done znamená uvolnění, které se v kolekci promítá do neformálnější, sportovnější a streetové estetiky. Každý model je k dispozici v několika barevených variantách.

V letošní podzimní a zimní kolekci se SOREL vrací s oblíbenou novými modely a styly osvěženou kolekcí Kinetic Family, která je pozvánkou do světa funkčních tenisek. Nepromokavý svršek zaručuje pohodlí při procházkách za každého počasí. Jasně strukturovaná podrážka, výrazné proporce a zajímavé barvy přitahují zrak a umožní vám obuví mezi ostatními ženami vyniknout. Inspiraci turistiku naleznete v populárních modelech Kinetic Conquest a Kinetic Sport.
SOREL








Modely z kolekce Joan of Arctic sází na eleganci i výrazné detaily, lesklé provedení a metalické barvy. Díky pevné podrážce a voděodolnému svršku i zateplení poskytují dokonalé pohodlí.
obuv SOREL






Joan of Arctic NEXT je symbolem elegantní a funkční zimní boty. Svršek z nepromokavé kůže nebo semiše zdobí umělý kožešinový lem. Spodek boty tvoří podrážka s ostrým protiskluzovým vzorem. 100g zateplení s termoreflektivní vložkou vás ochrání před mrazem. Jsou jedinečnou botou ideální pro pochůzky po městě i do hor, kde se v nich stanete hvězdou aprés ski.
obuv SOREL







Mezi velmi populární styly kolekcí SOREL patří klasické kotníkové kožené boty, které v sobě nesu např. prvky turistické boty či oblíbených chelsea bot nebo jsou inspirovány motorkářskou módou. Řada LENNOX nabízí perfektní kombinaci stylu a moderního pohodlí pro každodenní nošení. Boty jsou vyrobené z voděodolné kůže nebo semiše různých barev a mají velmi pohodlný nízký podpatek, který u některých modelů tvoří sám o sobě estetický prvek. Detaily jako nýty, tkaničky a členitá podešev vytvářejí lehce „drsný“ vzhled a akcentují originalitu.
LENNOX od značky SOREL













KLÍČOVÉ PÁNSKÉ KOLEKCE A STYLY

_______________________________________________________________________

V sezóně podzim-zima 2020 se SOREL přináší do pánské kolekce s velkým nasazením prvky streetwearu, ale zároveň zachová vysokou funkčnost. Touto kolekcí značka svým spotřebitelům připomíná, že SOREL je více než jen historicky ikonická obuv Caribou, která je ideální pro teploty až do -40 stupňů C a nejnáročnějších podmínek. A představuje odlehčenou svěží městskou kolekci Caribou z nepromokavé kůže, která se hodí pro každodenní nošení.
pánská obuv SOREL








Pro letošní podzim a zimu jsou k dispozici i dvě zcela nové pánské kolekce SOREL - Kezar a Mac Hill, které poskytují mužům moderní styl s důrazem na vysokou funkčnost.

kolekce Kezar

Kolekce Kezar byla navržena s ohledem na dynamické životní tempo. Extrémně lehká a elegantní bota poskytuje maximální pohodlí při pohybu vč. odpružení. Všechny modely v této kolekci jsou voděodolné, sportovní a o 20% lehčí než konkurence v této kategorii.


Mac Hill MidDruhá z novinek je pánská kolekce Mac Hill Mid. Byla navržena pro zákazníky, kteří hledají pohodlnou obuv pro městskou turistiku a stylovou alternativu k teniskám. Modely Mac Hill Mid jsou lehké, voděodolné, nabízejí vynikající trakci a pevnou patu v kotníkovém provedení. Jsou univerzální botou pro sneaker a outdoor lovery.



Aktuální kolekci SOREL zakoupíte u následujících prodejců: Bibloo, Urban Store, Mall.cz, Hudy Sport, 4Camping.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy:

Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy
Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy
Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy
Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy
Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy
Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy
Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy
Kolekce SOREL podzim/zima 2020 přináší komfort, nové styly i barvy
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
už mám koupenéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek