Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové díly seriálu Dáma a Král na TV Nova

19. 10. 2019 | Televizní tipy
Mimořádně úspěšný detektivní seriál TV Nova Dáma a Král se už v neděli 27. října vrací na televizní obrazovky! Lenka Braunová (Tereza Hofová), Milan (Michal Dalecký), Prokop Král (Matěj Hádek), Rudolf Černý (Miroslav Donutil) a Jiří Mladý (Jan Cina), oblíbené postavy seriálu, vyrazí opět po stopách zločinu.

Ovšem kromě napínavých detektivních zápletek se diváci mohou těšit na mnohem víc. Odkud se vlastně vzal Milan a jaká je jeho spojitost s minulostí Prokopa Krále? Podaří se našim hrdinům odstranit nebezpečí, které Prokopovi po návratu do Česka stále hrozí? A jaký příběh tají před ostatními Lenka?

Nové díly seriálu Dáma a Král na TV Nova„Bude docházet k postupnému odkrývání minulosti ústředních hrdinů, což je druhá linka pod příběhy jednotlivých epizod. Odhalí se Lenčiny kořeny a její tajemství. Moje role je zábavnější a plnější, nesmírně mě ta práce baví,
” láká na nové epizody představitelka ústřední ženské role, právničky Lenky Braunové, Tereza Hofová.

Diváci i tentokrát navštíví spolu s právníky řadu atraktivních prostředí. Nové epizody je zavedou například mezi víkendové lovce, mladé básníky, kuriózní komunitu sériových svůdců žen či na strašidelnou samotu na česko-polských hranicích.

Lenka žije ve světě paragrafů. Pravda je pro ni to, co vidí. Je zodpovědná a respektuje řád,“ popisuje Hofová. Jejím přesným opakem je ale její kolega Milan, který si libuje v překračování pravidel, infiltraci do neznámých prostředí a nezvyklých metodách pátrání. A co teprve Prokop, který je v přemýšlení vždy o krok napřed před ostatními.

Mezi Lenkou a Milanem to jiskří, stále se špičkují. Divák pronikne hlouběji do jejich vztahu a postupně se mu odhalí i to, co si Lenka s Milanem o sobě vzájemně myslí. Mnohdy budou diváci vědět více než postavy samy,“ prozrazuje představitel Milana, Michal Dalecký.

Neobvyklý tým z kanceláře Černý, Braunová a spol. používá metody, které rychlostí i úspěšností zdaleka předčí ty policejní. Momenty napětí, humor i překvapivá rozuzlení čekají diváky od 27. října každou neděli  ve 20:20 na TV Nova!

Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !