Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.06. 2024
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 75. díl - Bratrská láska

23. 01. 2017 | Televizní tipy
75. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Bratrská láska“ a sledovat jej můžete 23.1. 2017. Mike je rozladěný z Kláry, a dokonce odmítne Burákovi pomoct zařídit německý zájezd k nim do hospody. Nechce už spolupracovat s Klárou.

Je vzteklý a chce zmizet hodně daleko. Buráka zachrání Veruna, která souhlasí, že Burákovi a Macátkovi pomůže. Klára odmítla, nechce se vidět s Mikem. Ke klukům do hospody přijede otec Mikea, kterého pustili z nemocnice, aby mu rozmluvil odjezd z Jánek a opuštění hospody.

Ohnivý kuře - 75. díl - Bratrská láskaMike se nehádá a ani se nezmiňuje o podnikatelských praktikách Martina. Mikeovi je jasné, že otec nic neví a že, si musí s Martinem promluvit, aby Martin vše ve svém podnikání napravil. Martin se tváří, že to vše udělá.

Macátko je nadšený z příprav na akci německých turistů, a i Veruna s Burákem se přípravami dobře baví. Když autobus dorazí, Macátko překvapeně zjišťuje, že se jedná o poněkud straší turisty, než čekali. Veruna se Šimonem se tedy přizpůsobí a hru hrají dál. Ale do hospody mezi tím dorazí autobus domluvených turistů. Hospoda je plná k prasknutí a všichni jsou nadmíru spokojeni.

Renáta si užívá svůj společenský život, ale ani Leoš ani Junior její nadšení nesdílejí. Renáta se vzteká a Juniorovi nakáže, že jí bude dělat doprovod. Junior kupodivu souhlasí. Ale po návratu Renátě a Leošovi oznamuje, že se stěhuje pryč. A že je to právě kvůli Renátě. Jenže Renáta to tak nehodlá nechat. Junior přece musí poslouchat.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2016. Režie: V. Moravec. Hrají: J. Dolanský, J. Prachař, S. Babčáková, J. Polášek, P. Štěpánek, N. Lichý, R. Zach a další.

Sledujte 75. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný v pondělí 23.1. 2017 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 75. díl - Bratrská láska:

Ohnivý kuře - 75. díl - Bratrská láska
Ohnivý kuře - 75. díl - Bratrská láska
Ohnivý kuře - 75. díl - Bratrská láska
Ohnivý kuře - 75. díl - Bratrská láska
Ohnivý kuře - 75. díl - Bratrská láska
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles