Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.10. 2017
Dnes má svátek Vendelín
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Oslavte třetí květnovou neděli pečenými dobrotami

16. 05. 2014 | Svátky
Máj, lásky čas, nepatří jen všem zamilovaným. V květnu totiž můžete oslavit i svoji lásku k pečení a ke všem pečeným dobrotám. Třetí květnovou neděli, 18. května, totiž oslavíme druhé výročí Světového dne pečení. Udělejte si radost a upečte pro sebe a své blízké něco dobrého. Nakoukněte do ostatních koutů světa a nechte se inspirovat některým z receptů světové gastronomie.

Pavlova dort – Austrálie

Tento dort je velmi oblíbený u našich protinožců. Australané a Novozélanďané si jej dopřávají při příležitosti každého významnějšího svátku. V obou zemích je považován za národní jídlo a obě země se přou o jeho původ.Tento dort je lehký a nadýchaný. Připravuje se ze šlehaných bílků a uvnitř je plněný krémem. Nakonec je dozdobený šlehačkou a čerstvým ovocem.

Oslavte třetí květnovou neděli pečenými dobrotamiSachrův dort

Původní vídeňský čokoládový dort s meruňkovou marmeládou je jedním ze symbolů Vídně. Autorem receptu dortu je Franz Sacher.

Jeho syn pak jeho původní recepturu vylepšil meruňkovou marmeládou a čokoládovou polevou. Sacherův dort se stal jedním ze symbolů Vídně.

Jablečný tartetatin

Obrácený koláč je tradiční francouzskou specialitou, která vznikla jen tak náhodou nepozorností jedné ze sester Tatinových.

MilleFeuille

Tento dezert pochází z Francie. Základní ingrediencí je listové těsto prokládané krémem z různých přísad. Nejčastější jde vanilkový nebo pistáciový krém. Dezert se nakonec zdobí čerstvými jahodami.

Zdroj, foto:HERA

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Oslavte třetí květnovou neděli pečenými dobrotami:

Oslavte třetí květnovou neděli pečenými dobrotami
Oslavte třetí květnovou neděli pečenými dobrotami
Oslavte třetí květnovou neděli pečenými dobrotami
Oslavte třetí květnovou neděli pečenými dobrotami
Oslavte třetí květnovou neděli pečenými dobrotami
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
už teď mám na něj chuť
Obrázek uživatelky
profil
vypadá to dobřeSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles