Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pološero - Temná síť

2. 10. 2014 | Televizní tipy
Pološero - Temná síť: Dark net je místo, kde se údajně na internetu realizují obchody se zakázaným zbožím. Jak dopadne náš nákup zbraní, drog a platebních karet v pořadu Pološero - Temná síť?

Dark Net nebo Deep Net, což se dá přeložit jako temná nebo hluboká síť, je místo na internetu, kde se realizují obchody s drogami, zbraněmi, falešnými doklady nebo třeba s ukradenými platebními kartami i s pin kódy. Jde o digitální ilegální černý trh, na kterém se ročně realizují obchody za miliardy dolarů.

Pološero - Temná síťNěkteré stránky a jejich majitele se americké FBI podařilo objevit a zavřít, ale stále se objevují nová místa, kde zločinci beztrestně podnikají. Na webové stránky, které do Deep Netu patří, se normální uživatel internetu jen tak nedostane.

Potřebujete na to buď pozvání, nebo speciální internetový prohlížeč, který se jmenuje Tor. Ten vám celkem spolehlivě zajistí anonymitu a také anonymní počítačovou měnu bitcoin. Pojďte s námi nakupovat na Dark Net. Internet s sebou totiž nepřináší jen výhody.

Anonymita netu a z ní plynoucí beztrestnost je cena, kterou platíme za to, že je to nejsvobodnější informační médium současnosti. Je to cena za to, že internet je místo, kde téměř neexistuje cenzura a které zatím nikdo neovládá. Internet prostě změnil svět, ale bohužel, změnil a vylepšil i svět zločinu.

Pološero - Temná síť můžete sledovat 2. 10. 2014 od 21,30 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !