Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 11. 5. 2016

11. 05. 2016 | Televizní tipy
Strach matky o život a zdraví dítěte je větší než strach o sebe sama. Vše se dá ale zvládnout, když na to člověk není sám. Věra, Karin a Gita z pořadu Pošta pro tebe ze dne 11. 5. 2016 o tom vědí své.
 
Strach matky o život a zdraví dítěte je větší než strach o sebe sama. Ale i takový se dá zvládnout, když na něj člověk není sám. Věra, Karin a Gita mají jedno společné: jsou matkami těžce nemocných dětí, matkami, které procházejí tvrdými zkouškami. O své děti se neustále a nesmírně bojí, současně však dobře vědí, že právě kvůli nim a pro jejich uzdravení se musejí obrnit vůlí, energií a vírou. Kde ji však brát? Jejich zkušenost a prožívání jsou nepředatelné, nepochopí, kdo nezažil.

Pošta pro tebe 11. 5. 2016Jiří z pořadu Pošta pro tebe ze dne 11. 5. 2016 žije ve spokojeném vztahu a je otcem pěti dcer. Není pro něj podstatné, které z dětí je vlastní a které nevlastní. Pokouší se být dobrým tátou pro všechny, možná právě proto, že on sám takového neměl. Jeho dětství a dospívání provázely nespravedlnosti a krutosti. Ubližoval mu člověk, který otcovskou roli chvíli zastával, ublížila mu matka, která jej před krutostí neochránila. Jiří si vybudoval vlastní život a za minulostí udělal tlustou čáru. Usoudil však, že je nejvyšší čas seznámit se s otcem a pokusit se navázat s ním vztah.

Daniela z pořadu Pošta pro tebe ze dne 11. 5. 2016 má přání: znovu najít přítelkyni, která se jí vytratila ze života. Seznámily se v době, kdy byla Daniela čerstvě po rozvodu, který po dlouholetém manželství těžce snášela. Laďka se stala její první důvěrnicí a vlastně terapeutkou.

Po měsíci stráveném s ní Daniela z pořadu Pošta pro tebe ze dne 11. 5. 2016 opět získala chuť do života. Později se seznámila s nynějším partnerem a její život získal nový rozměr. Tenkrát napsala Laďce, že je šťastná a s odstupem času přiznává, že to bylo také díky ní. Ráda by ji po letech viděla, navázala na původní přátelství.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 11. 5. 2016 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: David Raub



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
opět se budu dívat, mám tento pořad velmi ráda

SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Občas se dívám..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles