Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 22. 3. 2020

22. 03. 2020 | Televizní tipy
Oksana, Iva i Štěpán jsou laskaví a vstřícní lidé. Přejme jim, aby dnes ve studiu dosáhli toho, co si předsevzali. Režie pořadu Pošta pro tebe ze dne 22. 3. 2020 M. Dvořáček (Premiéra)

Oksana má velkou rodinu a je za ni moc šťastná, ale část rodiny zatím nezná. Pochází z Ukrajiny, do Čech přišla v devadesátých letech za prací. Původně sem přišla na dva tři roky, ale zamilovala se a už tu zůstala. Teď pátrá po historii své rodiny a po předcích z doby, kdy ještě část její domoviny patřila k tehdejšímu Československu. Hledá příbuzné a potomky pratety Anny. Ta přišla do Čech za prací stejně jako Oksana, ale ještě v době první republiky. Navzájem se neměly možnost poznat.

Pošta pro tebeIva z pořadu Pošta pro tebe ze dne 22. 3. 2020 by ráda poznala svého strýce, otcova jediného bratra. Nepamatuje si ani na svého otce, umřel, když byla ještě malá. Kolem otcovy smrti se odehrál jakýsi konflikt mezi Ivaninou maminkou a otcovou rodinou. Iva díky tomu nepoznala ani babičku, strýce, ani své sestřenice. Mrzelo jí to, a tak se pokusila před patnácti lety s rodinou sejít, ale tehdy se to nepodařilo. Teď to zkouší znovu.

Zrakově postižený důchodce Štěpán pochází z deseti dětí, ale svou původní rodinu téměř nezná. Pouze sestru Annu, ta je jeho nejbližším člověkem. Vyrůstali spolu, a když před lety Anna onemocněla, Štěpán si ji vzal k sobě. Prožívají spolu dobré i zlé, navzájem se potřebují. Štěpán je téměř slepý, a kdyby neměl svou sestru, těžko by to zvládal. Má sice ještě syna, ale ten je v současné situaci spíše přítěží.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 22. 3. 2020 od 17,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !