Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 27. 1. 2016

27. 01. 2016 | Televizní tipy
Michal, Nikola i Jana s Rastislavem z pořadu Pošta pro tebe ze dne 27. 1. 2016 se kvůli svým pochybnostem rozhodli jednat a napsali nám. Dojde k setkáním, která by jim pomohla zbavit se pochybností a začít znovu?

Michal pořadu Pošta pro tebe ze dne 27. 1. 2016 je mladík, který žije po rozvodu rodičů jen s jedním z nich. Nejdříve s otcem, nyní s matkou. Patří dokonce i do zájmové skupiny mladých lidí, kteří sledují Poštu pro tebe. Pochopili, že setkání nejsou ani zbytečná, ani samoúčelná, ale že mohou lidem pomoci vyřešit problém, na který si soukromě netroufají. Michal se rozhodl, že se pokusí otce oslovit, protože by s ním rád znovu navázal vztah. Využije Michal i jeho otec svou šanci?

Pošta pro tebe 27. 1. 2016Nikola pořadu Pošta pro tebe ze dne 27. 1. 2016 vyrostla v adoptivní rodině. Je to mladá dívka, které si hledá své místo v životě. Některé situace chápe dospělým rozumem, jiným ještě zcela nerozumí. Například tomu, jak se může matka vzdát svého dítěte. Připouští, že matka mohla mít kdysi důvod ji nevychovávat, přesto ji taková omluva neuspokojuje. Vlastně ani neví, co od hledání pravé matky čeká, nikdy s ní tváří v tvář nestála, ale intuitivně cítí, že by ji chtěla znát, vidět, jak vypadá. Tvrdí, že je připravena na všechna vysvětlení.

Jana a Rastislav pořadu Pošta pro tebe ze dne 27. 1. 2016 jsou sourozenci, kteří vyrostli spolu v jedné rodině. Jejich starší sestra Dáša však žila po rozvodu rodičů u otce a s mladšími sourozenci se neměla možnost vídat. Za dlouhé roky se odcizili. Nemají společné zážitky, nesdílí názory ani vzpomínky. Co tedy vede Janu a Rastislava k tomu, aby Dášu vyhledali? Důvodů je mnoho. Bude zájem sourozenců oboustranný?

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 27. 1. 2016 od 20,05 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: David Raub


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Občas se dívám..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles