Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří

7. 03. 2016 | Poslední díl
Jsme na Liberecku a Jablonecku, kde se utkají tři muži a dvě ženy. Svět je malý, a tak uvidíme, že dva soutěžící se už znají, Jakubova matka je nadřízenou Lenky. Odrazí se to nějak na atmosféře? Naštěstí ne, protože tento liberecký týden vdechne trochu optimismu pochybovačům o osudu lidstva, které podle nich myslí už jen na peníze – a slušnost a úcta k ostatním se vytrácejí.

Ne tak zde! Tento týden je harmonický, navíc plný pestrého, veselého a chutného vaření, hezkého útulného bydlení, vysokého bodování, prostě na diváky čekají samé pozitivní věci. A protože jsme v kraji sklářské tradice, podíváme se i do dvou skláren. Také je to týden hub, kterých se v Podještědí rodí stále dost, a naštěstí všem tentokrát houby „jedou“.  

Prostřeno – 7.3. 2016 - JiříA úkol týdne je těžký, ale i s cheesecakem si soutěžící poradí, až na jeden případ ho neodfláknou a ani neprozradí. Když jsou všichni tak přejícní a fajn, bude se výhra dělit, nebo bude jen jeden jasný vítěz? Dívejte se na Prostřeno z Libereckého kraje a dozvíte se to!

Prostřeno – 7.3. 2016 – Jiří:


V pondělí 7.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Jiří (38). Kdo po přečtení Jirkova menu usoudil, že první hostitel bude muž, tak se nespletl. Napověděl hlavně první chod, chlapské jídlo, „fešáci na černém pivu po česku“ i hlavní jídlo z kýty bez klasické přílohy.

Jiří ale černé pivo doma v pořadu Prostřeno s datem 7.3. 2016 neměl, takže si pro něj musí na poslední chvíli zaskočit. A dobře udělal, protože předkrm se mu moc povedl. Bohužel se najdou i tací, co nejedí papriku, která v jídle byla, ale to je snad jediná výtka k prvnímu chodu, který všichni konzumují, ani nedutají.

Polévka, byť „francouzská“, v pořadu Prostřeno s datem 7.3. 2016 není klasická cibulačka s vínem. Na hlavní chod se hosté těšili, byli zvědaví na balkánský chléb a marinované vepřové maso, to ale zůstalo trošku tuhé a chléb ničím nezaujal.

To už mnohem lépe dopadl švédský koláč podle kamarádčina receptu, obsahující brusinky. Jiří pozve hosty do své sklárny a každý si může zkusit foukat sklo. Jako jediný Jiří nezvládne úkol týdne, ale hostům to nepřizná. Bude to někdo řešit?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří,
v pondělí 7.3. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří:

Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří
Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří
Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří
Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří
Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles