Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří

7. 03. 2016 | Poslední díl
Jsme na Liberecku a Jablonecku, kde se utkají tři muži a dvě ženy. Svět je malý, a tak uvidíme, že dva soutěžící se už znají, Jakubova matka je nadřízenou Lenky. Odrazí se to nějak na atmosféře? Naštěstí ne, protože tento liberecký týden vdechne trochu optimismu pochybovačům o osudu lidstva, které podle nich myslí už jen na peníze – a slušnost a úcta k ostatním se vytrácejí.

Ne tak zde! Tento týden je harmonický, navíc plný pestrého, veselého a chutného vaření, hezkého útulného bydlení, vysokého bodování, prostě na diváky čekají samé pozitivní věci. A protože jsme v kraji sklářské tradice, podíváme se i do dvou skláren. Také je to týden hub, kterých se v Podještědí rodí stále dost, a naštěstí všem tentokrát houby „jedou“.  

Prostřeno – 7.3. 2016 - JiříA úkol týdne je těžký, ale i s cheesecakem si soutěžící poradí, až na jeden případ ho neodfláknou a ani neprozradí. Když jsou všichni tak přejícní a fajn, bude se výhra dělit, nebo bude jen jeden jasný vítěz? Dívejte se na Prostřeno z Libereckého kraje a dozvíte se to!

Prostřeno – 7.3. 2016 – Jiří:


V pondělí 7.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Jiří (38). Kdo po přečtení Jirkova menu usoudil, že první hostitel bude muž, tak se nespletl. Napověděl hlavně první chod, chlapské jídlo, „fešáci na černém pivu po česku“ i hlavní jídlo z kýty bez klasické přílohy.

Jiří ale černé pivo doma v pořadu Prostřeno s datem 7.3. 2016 neměl, takže si pro něj musí na poslední chvíli zaskočit. A dobře udělal, protože předkrm se mu moc povedl. Bohužel se najdou i tací, co nejedí papriku, která v jídle byla, ale to je snad jediná výtka k prvnímu chodu, který všichni konzumují, ani nedutají.

Polévka, byť „francouzská“, v pořadu Prostřeno s datem 7.3. 2016 není klasická cibulačka s vínem. Na hlavní chod se hosté těšili, byli zvědaví na balkánský chléb a marinované vepřové maso, to ale zůstalo trošku tuhé a chléb ničím nezaujal.

To už mnohem lépe dopadl švédský koláč podle kamarádčina receptu, obsahující brusinky. Jiří pozve hosty do své sklárny a každý si může zkusit foukat sklo. Jako jediný Jiří nezvládne úkol týdne, ale hostům to nepřizná. Bude to někdo řešit?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří,
v pondělí 7.3. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří:

Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří
Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří
Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří
Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří
Prostřeno – 7.3. 2016 - Jiří
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !