Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První offline kuchařka, s jejíž autorkou si můžete online povídat!

12. 07. 2017 | Knižní tipy
Název: Kitchen & the City
Autor: Petra Davidová
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 5/2017
Formát: 170 x 240 mm
Vazba: vázaná bez přebalu
Počet stran: 224 stran
Cena: 339 Kč

Ano, jíst se musí. Ale to neznamená, že z této nutnosti musíme dělat rutinu: holt něco na tu pánvičku „mrskneme“, potom to bezmyšlenkovitě sníme a jedeme dál. Možná by se tak dal vyjádřit i přístup k životu. Proč to tedy nezměnit a nezačít právě přípravou jídla?

Nalaďte svou chuť na jemné nuance pokrmů, zjistěte, že polévka dávno není „pouhou“ předehrou, že dezerty k životu nepotřebujeme, ale rozhodně je všichni chceme. A když hlavní jídlo, tak z čerstvých surovin. Ochutnávejte, zkoušejte a překvapujte své chuťové pohárky s kuchařkou Petry Davidové, autorky blogu Kitchen & the City. Najdete v ní 84 receptů, jejichž vůně se line ze srdce České republiky Evropou až do Asie. A víte, co je na knihách foodblogerek nejlepší? S jejich autorkami můžete probrat cokoli, co vás zajímá, online.

Kitchen & the CityCo v kuchařce najdete?


PŘEDKRMY A SALÁTY
Kouzlo švédských stolů spočívá v jejich rozmanitosti. To jemné ochutnávání, přemýšlení, co dřív, touha, aby tahle gurmánská seance nikdy neskon
ila. Předkrmy a saláty jsou stejné. Můžete si hrát, přidávat ingredience dle libosti a můžete si jich užít několik najednou. Dokonalost servírovaná v malých, ale o to šťavnatějších dávkách.

POLÉVKY
Předehra? Vůbec ne! Dnes, stejně jako před mnoha a mnoha lety, je polévka vděčným hlavním chodem, a kdo jí pohrdá, ještě neochutnal ty na stránkách v kuchařce Kitchen and the City. Mimochodem, věděli jste, že ty masové vynalezli Francouzi? A jak nám chutnají! Stejně slastně jako francouzský polibek!

HLAVNÍ JÍDLA
Kde se dobře vaří, tam se dobře daří, to všichni dobře víme. Možná by toto staré dobré r
ení ale chtělo nějaký ten moderní update. Kde se dobře vaří z
erstvých surovin, tam se daří úplně nejlíp! Sice se to už tak nerýmuje, ale je to pravda pravdoucí.

ASIE
Když byť jen jednou jedinkrát navštívíte Asii, zamilujete se. Na první pohled, na první dotek, na první přivonění a nakonec i na první ochutnání. Asie chutná jinak. Je unikátní, sexy a sladce ostrá!

DEZERTY
Dezerty k životu nepotřebujeme. Ale chceme je! Všichni je milujeme, protože jsou jednou z těch malých radostí, které dělají život životem. Jsou navíc dokonalým antidepresivem! A ty domácí, ty jsou ze všech nejsladší, jsou totiž připravované s pořádnou porcí lásky.

SVÁTKY
Svátky jsou tak kouzelné, láskyplné a voňavé! Když nestresujete. Nemusíte mít všechno do puntíku uklizené ani nemusíte mít nape
eno o pět druhů víc cukroví než vaše tchyně. Jediné, co musíte, je užít si svátky s radostí. A samozřejmě u toho nedržet dietu!

O autorce knihy Kitchen & the City

Petra Davidová založila svůj blog Kitchen and the City na jaře roku 2015 a z původně asijského směřování se z něj stal svěží blog plný receptů pro všechny příležitosti. Žije v Praze, je vdaná a má dvě dospělé dcery, jednu stafbullí holčičku a kromě vaření a pečení vášnivě ráda zahradničí a houbaří.
 

Tuto knihu Kitchen & the City koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !