Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 3.5. 2013

3. 05. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 3.5. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Virtuózní saxofonista, klarinetista, hudební skladatel a dirigent Felix Slováček, slovenská spisovatelka, moderátorka a novinářka Tamara Heribanová a Eva Filipová – žena, která píše knihy o společenském chování a kuchařky, se představí v další Show Jana Krause s datem 3.5. 2013.

Show Jana Krause – 3.5. 2013:


Felix Slováček
– jedna z nejznámějších osobností české populární hudby, virtuózní saxofonista, klarinetista, hudební skladatel, dirigent. Dnes už legendární hudebník oslaví v květnu své sedmdesáté narozeniny.

Show Jana Krause 3.5. 2013Tamara Heribanová – slovenská spisovatelka, moderátorka a novinářka. Mladá, krásná a úspěšná dcera slavných rodičů a autorka knih pro děti i dospělé zaujala už svou prvotinou s názvem Prodavačky bublin, v níž rozebírá mj. svět bulváru a showbusinessu. Do literatury přispěla i svou půvabnou knihou pro děti Mise Eva, přísně tajné. Kromě všestranného talentu je pověstná i svou oblibou v extravagantních a nepřehlédnutelných modelech.

Eva Filipová
– žena, která píše knihy o společenském chování, píše kuchařky a tvrdí, že Čechy se v souvislosti s etiketou stále ještě nepodařilo zcela zkultivovat…
Nedávno jí vyšla nová další kniha o společenských pravidlech. „Nezdá se mi, že bychom se posunuli dál, lidi se většinou chovají arogantně a myslí si, že si mohou dovolit úplně všechno včetně toho, jak se budou chovat.

Zapomínají na to, že existují určitá pravidla,
“ říká Eva, které právě vychází druhá kniha o společenských pravidlech V koutě štěstí nehledej. Jak jsme na tom se společenským chováním, se prý ukáže hlavně u stolu. „Většina se doslova odkope v restauraci, když má začít jíst. Ukáže se to na první pohled, na prvních drobnostech – někdo si nechá lžičku v hrníčku, z něhož pije kávu, nebo lžičku olízne…“ říká.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 3.5. 2013 od 22.15 na Prima family.  


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jeho pořad mám velice ráda, je vidět', že je bystrý a vzdělaný.
Obrázek uživatelky
profil
mám ráda jeho pořadSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Koukám každý pátek, ani včera jsem nevynechala. Jeho nadhled na dění je neskutečný. Pobaví.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles