Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrajeme o 5 ks toaletních vod GUESS Guess 1981

27.04. - 3.05. 2020 | Aktuální soutěže

jarní dny vůní  GUESS Guess 1981












Zpříjemněte si jarní dny vůní  GUESS Guess 1981!


Poškádlete zase jednou svou štěstěnu a udělejte si radost v těchto těžkých dnech! Zapojte se do soutěže o 5 toaletních vod GUESS Guess 1981, kterou díky své univerzálnosti ocení každá žena, která však dokáže i mile překvapit - během dne nebude nijak obtěžující, večer bude elegantním doplňkem, který podtrhne vaši osobnost. Rafinovaná, nadčasová a elegantní. Taková je Guess 1981.

Název vůně odkazuje na rok vzniku značky Guess, která je ve světě módy i vůní považována za symbol mladistvého života, odvahy a nekonečného dobrodružství. Je jí připisováno, že je nejsmyslnější vůní značky Guess.

Vůně Guess 1981 přináší silné aroma s ostrými, zároveň však čistými úvodními tóny, ovocně-květinovým srdcem a dřevitou základnou s tóny pižma. Ambrette a fialka tvoří úvodní tóny, které se prolínají s hřejivým santalovým dřevem, šťavnatou hruškou a dech beroucími akordy jasmínu. V základu se ukrývají tóny cedru, ambry a pižma, které vůni dodává smyslnost a ženskost.

Bude stačit jediný okamžik, jediné přivonění a vězte, že toaletní vodě Guess 1981 propadnete. Využijte proto příležitost zasoutěžit si o toaletní vodu GUESS Guess 1981. Stačí pouze správně odpovědět na naši soutěžní otázku.
jarní vůně Guess 1981

Pravidla soutěže:
Soutěž o toaletní vody GUESS Guess 1981 probíhá od pondělí 27. dubna do 3. května
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá elegantní toaletní vodu GUESS Guess 1981 od eshopu Elnino.cz


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 4. května 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. května 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Elnino.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !