Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto v Tatrách: Vyhrajte jízdenku FlixBusem zdarma

13.07. - 19.07. 2020 | Aktuální soutěže

FLIXBUS

















Léto je tu a s ním i dovolenková sezóna! Ta letošní je však trošku ovlivněna pandemií. Delší cesty jsou tak na nějakou dobu pasé. Proč nevyrazit k našim východním sousedům, kde průběh pandemie byl mírnější než u nás? V naší soutěži můžete vyhrát jízdenku do Tater zdarma! Pokud cestujete ve dvou, soutěžíte o 1+1 jízdenku a během vašeho letního výletu ušetříte polovinu.


Slovensko láká především na překrásné Tatry. Pojďme se společně podívat, do jakých měst se vyplatí zamířit. Pro Čechy má navíc pobyt v Tatrách jednu velkou výhodu a tou je absence jazykové bariéry. Dostupnost Tater také není úplně k zahození – jak cenová tak i z hlediska vzdálenosti. Z Brna, Prahy i Plzně se navíc do Tater dostanete přímým FlixBusem.

Štrbské pleso nebo Slovenský ráj. Příroda, která vás očaruje


Jeden z hlavních cílů v Tatrách, Poprad, má ideální polohu z hlediska podnikání výletů do všech stran, protože se nachází kousek od Liptovského Mikuláše. Oblíbené výletní cíle jako Starý Smokovec, Tatranská Lomnica a Štrbské pleso jsou vzdálené maximálně 30 kilometrů. Jižně od Popradu se pak nachází národní park Slovenský ráj určený zejména pro pěší turistiku. Vzhledem k tomu, že je Poprad třetím největším městem východního Slovenska, najdeme tu velké množství kaváren a restaurací, nemusíte tak mít strach, že byste na dovolené strádali hlady.
FlixBus
Dobrou polohu na výlety láká také Liptovský Mikuláš, kde návštěvníci zažijí každý pátek divadelní večery. Kousek od města se navíc nachází vodní nádrž Liptovská Mara, která je oblíbeným cílem milovníků vodních sportů a rájem rybářů. Pro ty, kteří chtějí pocítit léčivou sílu minerálních vod, je v okolí několik termálních koupališť – Bešeňová nebo Lúčky.

Štrbské pleso je klasikou Vysokých Tater. Kolem Štrbského plesa si udělejte nenáročnou procházku, kterou bez problémů zvládnou děti i starší lidé. Štrbské pleso je navíc výchozím bodem lanovky na Solisko, jeden z nejnižších a nejsnáze dostupných vrchů ve Vysokých Tatrách. Pokud máte více času, určitě si půjčte člun. Naskytne se vám unikátní pohled na Tatry a chvilku relaxu vám navodí klidná hladina plesa.

Nalákal vás výlet do Vysokách Tater?

Níže si můžete zasoutěžit o jízdenku zdarma!


Pravidla soutěže: 
Soutěž o jízdenku na FlixBus  probíhá od pondělí 13. července do 19. července 2020. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru má možnost získat soutěžící, který správně zodpověděl soutěžní otázku a jehož REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


1 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá 1x otevřenou ZPÁTEČNÍ JÍZDENKU FlixBus do TATER ZDARMA.


FlixbusVyhodnocení soutěže proběhne dne 20. července 2020 a výherce bude zveřejněn v kategorii Výherci soutěží. Výhra bude výherci doručeny do 1. srpna 2020 na emailovou adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď i další informace najdete na stránkách
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !