Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

MatchaTea.cz: Vyhrajte nápoj nejen pro chladné dny

9.01. - 15.01. 2017 | Aktuální soutěže
Začalo mrznout, ledový vítr fouká a sněží. Abychom se zahřáli, balíme se do svetrů, šál, kabátu a snažíme se co nejméně času trávit venku. Popíjíme dobře známé nápoje: čaje, ale i kávu. Pokud vás už omrzely klasické ovocné příchutě pytlíkových čajů z obchodních domů a chcete udělat i něco pro své zdraví a vitalitu, zkuste pravý japonský MatchaTea.

O čaji Matcha

Skvělým pomocníkem v těchto mrazivých dnech pro vás bude lahodný čaj Matcha, jehož účinky dokázali ocenit už v 9. století buddhističtí mniši. Ti z čaje Matcha vyráběli přírodní léčiva. V roce 1191 přinesl zenový mistr Eisai revoluční myšlenku pití tohoto čaje do Japonska. Trvalo jen chvíli, než se čaj stal „tajnou medicínou“ buddhistických mnichů a císařského dvora. Dlouhou dobu byl tento čaj pouze privilegovaným mezi japonskou elitou a až teprve v 21. století zažívá svou revoluci a můžeme být rádi, že právě i v Česku.

Match TeaListy, které se na čaj zpracovávají se sbírají na začátku května, a to výhradně ručně se zastíněných čajových plantáží. Jsou přesunuty do továrny a tam následně přeměněny na jemný prášek. Velikost jednoho zrníčka je 5-10 mikronů, díky tomu s prášek doslova rozpouští v ústech.

MatchaTea vás zahřeje, ale určitě oceníte i jeho ostatní pozitivní účinky na váš organismus. Je totiž bohatý hned na několik pro tělo prospěšných látek. Obsahuje proteiny, které jsou základní stavební látkou lidského těla, vitamíny A, E, C. Dále hned několik minerálů, aminokyseliny a kofein, vlákninu, která je ideální třeba i při hubnutí. Čaj Matcha podporuje schopnost spalovat tuky, a to ažaž čtyřikrát rychleji než za normálního stavu. Zároveň je vhodný i pro diabetiky, protože snižuje hladinu cukru v krvi.

Více receptů, ale i spoustu dalších informací a produktů Matcha Tea naleznete na stránkách www.matchatea.cz

Pravidla soutěže:Martcha Charger
Soutěž o balení Matcha Charger a čaj MatchaTea probíhá od pondělí 9. ledna do neděle 15. ledna 2017.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balení Matcha Charger a 15 porcí čaje MatchaTea.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 16. ledna a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 10. února 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce hledejte na stránkách MatchaTea
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !