8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Novoroční soutěž s Mlékárnou Valašské Meziříčí

2.01. - 8.01. 2017 | Aktuální soutěže

Mlékárna Valašské Meziříčí podporuje nadějného desetibojaře Jirku Sýkoru


Mlékárna Valašské Meziříčí, významný producent mléčných výrobků, navázala na tradici podpory mladých talentovaných sportovců a rozhodla se podpořit nadějného desetibojaře Jiřího Sýkoru. Mlékárna se již v minulosti spojila s atraktivními osobnostmi, známými v rámci propojení se správnou výživou a zdravým životním stylem např. MUDr. Cajthamlovou. Druhým rokem také podporuje soutěž talentovaných mladých moderních gymnastek TJ Vodní stavby Praha Zelený pruh. Patronkou této soutěže je paní Dana Morávková. Na základě dosavadní úspěšné spolupráce v rámci propojování zdravé výživy a správného životního stylu podpoří vedle gymnastek i mladého atleta. Jirka Sýkora pravidelně produkty Mlékárny Valašské Meziříčí zařazuje do svého jídelníčku a oceňuje jejich chuť a kvalitu. Mlékárna Valašské Meziříčí již léta zakládá na tradici a vysoké kvalitě svých výrobků. Výsledkem jsou chutné výrobky podporující zdravý životní styl.

Jiří SýkoraVšichni, kdo rádi soutěži, mají rádi zdravé jídlo a také sport se mohou zapojit do soutěže, která bude probíhat od ledna 2017 prostřednictvím facebookových stránek Mlékárny Valašské Meziříčí a facebookových stránek vícebojaře Jiřího Sýkory. A také na webových stránkách mlékárny www.mlekarna-valmez.cz. Hlavní cenou bude večeře/setkání s vícebojařem Jiřím Sýkorou, sestavení/úprava jídelníčku pod odborným vedením, výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí a konzultace s osobním trenérem.

Podstatou soutěže je vymyslet zdravé olympijské/sportovní jídlo/nápoj,  vhodné pro desetibojaře Jirku Sýkoru, za použití výrobků Mlékárny Valašské Meziříčí. Soutěžící pošlou recept a fotografii, popřípadě video z přípravy pokrmu. Odborná porota složená ze zástupců Mlékárny VM, výživového poradce, osobního trenéra Jirky Sýkory a samotného Jirky Sýkory pak posoudí, které jídlo je nejzdravější a nejvhodnější a také nejchutnější pro vícebojaře Jirku Sýkoru. A všeobecně pro zdravý životní styl. Vtip a kreativita bude oceněn ve zvláštní kategorii.
Mlékárna Valašské Meziříčí







Pravidla soutěže:
Soutěž s Mlékárnou Valašské Meziříčí probíhá od pondělí 2. ledna 2017 do neděle
8. ledna 2017.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dárek od Mlékárny Valašské Meziříčí.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. ledna  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 8. února 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu hledejte na stránkách Mlékárny Valašské Meziříčí
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !