Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž nejen pro zamilované o kávu Douwe Egberts

31.01. - 6.02. 2011 | Aktuální soutěže
Právě jste se rozešla s přítelem a celá mánie kolem Svatého Valentýna Vás jen rozčiluje? Ať už se domluvíte s kamarádkou, nebo zůstanete sama doma, s šálkem kvalitní kávy a nějakým dobrým filmem přečkáte 14. únor bez úhony.

A co Vy, maminky od rodin, které dostávají květiny od manžela už jen jako omluvenku? Vůně skvělé kávy Vám pomůže zapomenout na hromadu nevyžehleného prádla, rozjívené potomky i špatné počasí.  Pokud ve svém okolí víte o někom, kdo by Valentýna nejraději prospal, zkuste ho překvapit pozváním na dobrou kávu. A je-li to žena, kupte jí kytičku a kávu jí přineste jako dárek. 

Nejen šťastně zamilované páry si mohou k čokoládě ve tvaru srdce vychutnat šálek skvělé kávy. Pokud mají doma přístroj na espresso, mohou slavit třeba mletou nebo zrnkovou kávou Douwe Egberts Espresso,
100% složenou z vybraných zrnek odrůdy Arabica. Na espresso, ale i na přípravu turecké kávy se zase hodí Douwe Egberts Excella, také 100% Arabica. A pokud si myslíte, že bez červené barvy se oslava zamilovaných neobejde, zkuste Grand Aromu, která se prodává jak mletá, tak i instantní. 

Hezkého Valentýna a hodně lásky.

A nezapomeňte – milovat lze i kávu.


Douwe Egberts

Nápovědu k soutěžní otázce hledejte v rubrice RODINA - zajímavosti.

Pravidla soutěže: 
Soutěž o kávu Douwe Egberts probíhá od pondělí 31. ledna 2011 do neděle 6. února 2011.


Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Kávu Douwe Egberts získají soutěžící, kteří zodpověděli správně soutěžní otázku a jejichž  REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.

3 z vás získají balíčky s kávou Douwe Egberts obsahující prémiovou mletou kávu Excella, instantní kávu Grand Aroma a dvě skleničky na latté.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. února 2011 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.

Dárky budou výhercům doručeny nejpozději do 2. března 2011 poštou na adresu uvedenou v registraci.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !