Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 10 balíčků přírodní kosmetiky Dr. Dudek

18.02. - 24.02. 2019 | Aktuální soutěže
přírodní kosmetika Dr. Dudek















Pečujte o svou pleť a zdraví spolu se stoprocentně přírodní kosmetikou Dr. Dudek


Cítíte se po zimě unavení a oslabení? A co teprve vaše pleť?
Někdy si ani neuvědomujeme, že během roku péči o svou pleť často zanedbáváme a pokožka se potom doslova musí postarat sama o sebe. Jenže právě s příchodem zimy to již může být nad její síly. Chlad, mráz a vítr spolu se suchým vzduchem uvnitř a velké výkyvy teplot při přechodu dovnitř a ven - to všechno naši pleť velice vyčerpává a činí ji tak náchylnou k poškození.   Dochází k pocitům napětí a svrbění, pokožka ztrácí svoji pružnost, mohou se vytvářet šupinky, červené rozšířené žilky, nebo dokonce bolestivé praskliny. Pokožka proto potřebuje být v zimních měsících neustále hydratovaná, vyživovaná a chráněná. Pojďme se podívat, jak můžeme své pleti s tímto nelehkým úkolem pomoci.

Pozor na špatný druh hydratace!Soutěž Dr. Dudek


Některé běžné hydratační krémy založené na vodní bázi nemají dostatečně sofistikované složení. Vodu sice samozřejmě obsahují, ale ta zůstává v podstatě na povrchu pleti, kde se odpařuje, a tak paradoxně dochází k ještě většímu vysušování a napínání pokožky. Pokud je takto namáhaná pleť navíc vystavena mrazu, je dílo zkázy dokonáno. Pro účinnější regeneraci v chladném období bychom proto měli volit spíše mastné krémy a oleje, které pleť dle potřeby dostatečně vyživí a v náročném počasí poskytnou potřebnou ochranu. Ideální je aplikovat tuto péči dvakrát denně. Ráno, samozřejmě ještě než vyrazíte ven, a podruhé večer po odlíčení a vyčištění pleti od nečistot. Pokud svůj obličej nechcete přetěžovat desítkami odlišných přípravků, doplňte běžnou péči o stoprocentně přírodní kosmetiku.

přírodní kosmetika Dr. Dudek
Pravidla soutěže:
Soutěž o 10 balíčků 100% přírodní kosmetiky Dr. Dudek probíhá od pondělí 18. února do 24. února 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, vyhrajte jeden z deseti balíčků tradiční 100 % přírodní kosmetiky Dr. Dudek !

Dr. Dudek

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. února 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 25. března 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Správnou odpověď se dozvíte na stránkách
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda