Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 10 dárkových setů ALPA s ručníkem

1.10. - 7.10. 2018 | Aktuální soutěže
ALPA Francovka slaví 105 let




















ALPA Francovka

105 let stále svěží


Ročně naplní 5 milionů kusů lahviček a má ji doma každý dospělý Čech. Symbolizuje ji žlutá hvězda a typická lahvička se sytě modrou etiketou jako symbol čistoty a důvěry.

Alpa Francovka je lihový bylinný roztok s éterickými oleji a mentolem. 105 let stará receptura vychází zkompozice 14 léčivých bylin a dává Alpě Francovce sílu pomáhat při celé řadě neduhů.

Máta, eukalyptus, rozmarýn, hřebíček nebo anýz a další byliny v kombinaci s mentolem protáhnou dýchání, uleví těžkým nohám i přetíženým svalům a dokážou zmírnit bolesti zad nebo hlavy. Alpa přináší úlevu kloubům, uvolní ucpaný nos při rýmě, má desinfekční účinky, takže ošetří běžné oděrky nebo štípnutí hmyzem.

Masážní Alpa krém nebo gel vás postaví na nohy. Přináší okamžitý pocit osvěžení a příjemné uvolnění namoženým partiím. Alpa ulevuje tělu a vrací vás do hry už 105 let.

ALPA - výroba


Pravidla soutěže:
Soutěž o 10 dárkových setů ALPA s ručníkem probíhá od pondělí 1. října 2018 do neděle 7. října 2018. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


10 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá dárkový set ALPA s ručníkem.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. října  2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 29. října 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Francovky ALPA
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !