Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 14denní dietní balíček nutričně vyvážených jídel Chia Shake

30.04. - 6.05. 2018 | Aktuální soutěže
Chia Shake



















Naučte se zdravě jíst,

hubněte a už žádné výmluvy na čas!



Možná, že už dávno sportujete a věnujete pozornost zdravému životnímu stylu, možná se teprve chystáte udělat krok tím správným směrem a zaměřit se na zdravý a plnohodnotný život, zhubnout přebytečná kila a udržet se stále ve formě. V každém případě je velmi důležitá vyvážená strava, bohatá na vitamíny a minerály, která je základní stavební jednotkou zdravého života i hubnutí. V dnešní době je často velkými problémy k udržení zdravého stravování nedostatek času, tzv. junk food, málo informací a klamavá reklama.

14denní balíček Chia Shake

Jak se vydat správným směrem?

Chcete ušetřit čas, peníze a jíst zdravě?
Tahle kombinace se v dnešní době určitě nevylučuje. Stačí si jen správně vybrat a pečlivě zjistit informace. Řešením může být prášková směs Chia Shake, která je velmi rychlá na přípravu. Jedná se o vyváženou směs superpotravin, plnou potřebných vitamínů a minerálů. Na www.chiashake.cz nabízí hned několik variant zdravého stravování, například produkty zaměřené na diety, fitness, zdravý životní styl a myslí i na vegany. Další důležitou cestou k úspěchu také je, aby vás zdravá strava bavila, byla pestrá a chutná, tím pro vás bude i dlouhodobě udržitelná, snadno si na ní zvyknete a velmi rychle se pak stane nedílnou součástí vašeho života. Motivací vám budou rychlé a viditelné výsledky. Tak vzhůru do toho! Léto je za dveřmi.
Inspiraci najdete na www.chiashake.cz

14denní dietní plán Chia Shake

Balíček za vás vyřeší 5 jídel na celý den. Vyzkoušejte na vlastní tělo výhody ketonové diety, ve které dochází k rapidnímu omezení sacharidů a cukrů. Tělo se tak dostává do ketózy a jako zdroj energie začíná využívat vlastní tukové zásoby.

Chia Shake Slim jídla jsou nutričně vyvážená,
zasytí a dostanou vaše tělo do ketózy a do formy!

Pravidla soutěže:
Soutěž o 14denní dietní balíček Chia Shake probíhá od pondělí 30. dubna 2018 do neděle 6. května 2018.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá výhru dle pořadí:

1. cena -14denní dietní balíček Chia Shake v hodnotě 2.299 Kč
2. cena - Ochutnávací dietní balíček Chia Shake v hodnotě 798 Kč
3. cena - Dietní koktejl Chia Shake SLIM v hodnotě 399 Kč


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 7. května 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. května 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Chia Shake
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !