Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 2 balíčky pro detoxikaci těla a hubnutí

18.05. - 24.05. 2020 | Aktuální soutěže
jarní detox s Naturhouse














Jak nastartovat organismus? Zkuste jarní detox


Není pochyb o tom, že jaro je tady i se vším, co nabízí. Spolu s jarem na spoustu z nás přicházejí také myšlenky na zbavení se přebytečných kil a celkové zlepšení životního stylu. Přece jen léto přijde brzy a bylo by skvělé letos konečně dodržet ono předsevzetí zhubnout do plavek. Místo drastických diet a hladovění ale raději vyzkoušejte jarní detox, který vás nabije energií. Jak na něj? Hubnutí rozhodně nemusí být trápení, zkuste si to letos užít a jít do toho s radostí a odhodláním.

jarní detox s Naturhouse
Detoxikace zbavuje tělo škodlivých látek, které mohou vést k poruchám tělesných funkcí. Výsledkem by měla být harmonizace organismu, pocit zdraví a přívalu nové energie. Očistu si určitě dopřejte, pokud vás trápí bolesti hlavy nebo kloubů, trávicí potíže nebo cítíte neustálou únavu a vyčerpání. Příznaky, že tělo potřebuje vyčistit, jsou také problémy se spánkem, časté nachlazení a další nemoci.

Trápí vás únava? Chybí vám elán a energie? Chtěli byste během s příchodem teplých dnů očistit své tělo a cítit se lépe? Nebo jen toužíte shodit nějaké to kilo navíc, které jste nabrali přes zimu a nevíte, jak začít? Slyšeli jste pojem detoxikace a očista organismu?

Máme řešení pro všechny, kteří chtějí nejen zhubnout,

ale zároveň detoxikovat své tělo!

Balíček na 3 týdny na hubnutí

Balíček na 3 týdny obsahuje:

Výživový plán na 3 týdny
Cílové potravinové doplňky
10 rad pro hubnutí a detoxikaci
Exkluzivní recept

Kromě exkluzivních produktů na bylinné bázi získáte také cenné rady co konzumovat, abyste podpořili očistu vašeho organismu a cítili se plni sil a energie.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky pro detoxikaci těla a hubnutí probíhá od pondělí 18. května do 24. května 2020.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají Balíček na 3 týdny pro hubnutí a detoxikaci těla od Naturhouse.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. května 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 25. června 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Více informací a nápovědu k soutěži najdete na stránkách Naturhouse
nebo na Facebooku
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !