Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 balíčky pečující kosmetiky Dove

19.10. - 25.10. 2020 | Aktuální soutěže

Projekt Dove a Tesco

















Značka Dove a Tesco letos v říjnu opět spojují své síly


Po loňském úspěchu se značka Dove rozhodla i v letošním roce podpořit měsíc říjen svojí kampaní Help a girl, která běží exkluzivně pouze v obchodním řetězci Tesco. Z každého modrého prodaného produktu Dove bude věnována 1 koruna Centru Anabell, které pomáhá osobám s poruchami příjmu potravy.

Z celosvětově realizovaného průzkumu Dove totiž vyplývá, že mnoho dospívajících dívek není spokojených se svým tělem, a to se tak stává zdrojem jejich úzkostí. Dove proto provedl lokální průzkum u dospívajících Češek a Slovenek ve věku 10 – 17 let. Tak jako v případě zbytku světa, i v našem regionu míra sebedůvěry přímo úměrně roste s mírou spokojenosti s vlastním tělem. Toto uvažování chceme Projektem sebedůvěry Dove změnit!
PROJEKT SEBEDŮVĚRY DOVE

Pravidla soutěže:
Soutěž o 3 balíčky pečující kosmetiky Dove probíhá od pondělí 19. října do 25. října.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíčky nadité pečující kosmetikou Dove.Projekt sebedůvěry Dove


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. října 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. listopadu 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete v příručce Sama sebou, která je volně ke stažení zde.
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !