Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 balíčky přípravků na želírování od Labety

24.08. - 30.08. 2020 | Aktuální soutěže
Labeta






Léto pomalu končí, tak si zavařte jeho chutě do skleničky a uchovejte na chladnější měsíce, kdy na něj zavzpomínáte třeba u lívanečků. V srpnu dozrávají borůvky, šťavnaté ostružiny nebo sladké švestky, tak se inspirujte našimi recepty a zkuste letos něco nového:

Co třeba kombinace sladkého ovoce a zemité chuti ořechů, které džem ozvláštní dodají mu strukturu?
Vyzkoušejte recepty na džem s ostružin, hrušek a vlašských ořechů nebo na švestkový džem s ořechy. Ideální pikantní pochoutka nejen k palačinkám, ale také třeba k sýrovému prkénku.

Ostružinovo-hruškový džem s ořechy


Co potřebujete: 500 g ostružin, 500 g hrušek, 2 balení Želírovacího cukru 2:1 Labeta, hrst vlašských ořechů, 5 lžic citronové šťávy
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
Postup: Ovoce omyjeme, hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka (dusíme v závislosti na odrůdě hrušek, měkčí hrušky budou podušené dříve, tvrdší o pár minut později). K měkkým hruškám přidáme rozmačkané ostružiny, 2 balíčky želírovacího cukru 2:1 a vaříme, dokud směs nezhoustne. Do hrnce s hotovým džemem vmícháme najemno nasekané ořechy a citronovou šťávu. Džem plníme do čistých sklenic, zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme zchladnout při pokojové teplotě.












JamFix 1:1





Česká značka Labeta je na trhu již 27 let pro ty, kteří mají rádi raz dva navařeno ve variantě konvenční i bez lepku a široký sortiment produktů nabízí právě pro milovníky zpracovávání úrody. Na www.labeta.cz seženete celoročně veškerý sortiment sezónních i stálých produktů a navíc zde najdete desítky ozkoušených receptů na pečení, vaření i zavařování.

Pravidla soutěže:
Soutěž o  balíčky přípravků na želírování od Labety probíhá od pondělí 24. srpna do 30. srpna 2020. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček toho nejlepšího ze sortimentu značky Labeta.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 31. srpna  2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. září 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Labeta.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !