Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3 luxusní osušky od české textilky Veba

14.09. - 20.09. 2020 | Aktuální soutěže
Také si po náročné dnu dopřejete voňavou koupel a poté se rády zachumláte do jemné a hebké osušky? Pak soutěžte o luxusní osušky od české textilky Veba. Její kolekce koupelnového textilu jsou vyrobené z nejjemnějších česaných přízí prvotřídní přírodní bavlny. Ta společně s inovativní technologií výroby zajistí dokonalou měkkost a hebkost materiálu. Pak už stačí si jen vybrat ten správný ručník, osušku či župan právě pro vás.  Nechte se hýčkat

Kdo by nechtěl mít doma krásně huňaté a heboučké ručníky či osušky? Ty nejjemnější se vyrábí z bezzákrutových přízí, která jim dodává mimořádnou hebkost, lehkost a savost. Tuto technologii výroby přitom umí jen pár firem na světě. Česká Veba je dodává i do nejluxusnějších hotelů. A mohou se pyšnit i ve vaší koupelně, koukněte na veba.cz.


osoušky TwinDva v jednom


Pokud si chcete užít hebkost a jemnost koupelnového textilu a zároveň své tělo promasírovat, sáhněte po kvalitě TWIN. Tento nový materiál z dílny české Veby má z jedné stany vysokou smyčku pro hebký dotyk, druhá strana nabízí příjemné masážní vlastnosti. Tuto kombinaci si rádi vychutnávají muži, zcela jistě je ručníkem či osuškou řady TWIN mile překvapíte.




Příroda nade vše


Kolekci, kterou zase milují ženy, je Bali. Jde o směs bavlny, bambusu a lnu.  Poskytne vám kombinaci nejlepších vlastností, co froté materiály nabízejí. Ručníky a osušky jsou na omak hebké, zároveň mají masážní účinky. Velmi rychle schnou, což ocení i domácnosti s malými nebo špatně větratelnými koupelnami, zároveň vypadají velmi luxusně. Skvěle se tak hodí na doma, do wellness a díky své skladnosti i na cestování.

Dokonale sladěný interiérručníky VEBA


Pokud jste designovými gurmány a máte rády sladěný interiér, pak vás zcela jistě nadchnou kolekce spojující koupelnu, ložnici i kuchyň s jídelnou. Z krásných kolekcí od Veby budete nadšené. A nebudete samy, například v damaškovém povlečení od Veby usínají slavné světové hvězdy i členové evropských královských dvorů.

Pravidla soutěže:
Soutěž o luxusní osušky probíhá od pondělí 14. září do 20. září 2020.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají luxusní osušku od české textilky Veba.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 21. září 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. října 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách textilky Veba
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !