Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 3x Konopné semínko loupané Carun

18.09. - 24.09. 2017 | Aktuální soutěže
Konopné semínko a výrobky z něj patří jednoznačně mezi jedny z nejdůležitějších přírodních potravinových doplňků pro lidský organizmus. Pouhá hrstka konopných semen dodá dospělému člověku minimální denní dávku živin.

Konopné semínko loupané Carun, se vyznačuje ideálním poměrem esenciálních mastných kyselin. Je velmi účinné při prevenci, protože pomáhá zajišťovat správnou funkci metabolismu.

„Konopné semínko se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin, proteinů, prospěšných rostlinných sterolů a dalších důležitých látek pro lidský organizmus. Navíc se vyznačuje ideálním poměrem (1:3) esenciálních mastných kyselin (EMK) omega-3 a omega-6, což je lidskému tělu nejbližší, takže zajišťuje správnou funkci metabolizmu,“ vysvětluje Jiří Stabla, odborník na konopí z Carun Pharmacy, www.konopnyshop.cz. Doporučuje se užívat nejen při prevenci, ale konzumovat by ho měli i lidé při vyšší fyzické zátěži. Velice vhodné je pro kojící matky, protože podporuje laktaci a zvyšuje množství kyseliny gamma-linolenové (GLA) v mateřském mléce.

Vliv esenciálních mastných kyselin na zdraví

Esenciální mastné kyseliny jsou životně důležité pro správnou funkci našeho organismu, neboť jsou součástí buněčných membrán. Udržují hormonální rovnováhu, brání vysoušení a šupinatění pokožky a také lámání vlasů. Účastní se na celkově dobrém pocitu zdraví a jsou významné v prevenci kardiovaskulárních onemocnění, autoimunitních chorob a roztroušené sklerózy. Esenciální mastné kyseliny jsou také výborné v prevenci bronchiálního astmatu, artritidy a vředů. Konopné semínko pomáhá odbourávat kyselinu máselnou zodpovědnou za bolest svalů. Díky obsahu esenciální mastných kyselin dokáže účinně odvrátit následky vysokých hladin cholesterolu v krvi a je dokázáno, že snižuje riziko srdečního infarktu.

Šetrná příprava z vybraných odrůdKonopné semínko Carun

Konopné semínko Carun loupané je vyrobeno z vybraných odrůd, které neobsahují psychoaktivní látku THC. Carun semínko je loupáno velice šetrně, aby se uchovaly veškeré hodnotné živiny.

Použití konopného semínka

Konopná semínka můžeme použít na výrobu rostlinného mléka nebo je možné ho přidávat prakticky do všech jídel při vaření i pečení. Je také chutnou přísadou do studených pokrmů, protože se vyznačuje příjemnou oříškovou chutí. Při tepelném zpracování se snižují výživové hodnoty semínka, pro je spíše doporučováno pro studenou kuchyni. Na webu www.konopnyshop.cz najdete mnoho receptů na moučníky či saláty.


Pravidla soutěže:
Soutěž o Konopné semínko Carun loupané probíhá od pondělí 18. září 2017 do neděle 24. září 2017.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají Konopné semínko Carun loupané.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. září a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. října 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách www.konopnyshop.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek