Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 4 dárkové boxy pro kočky a psy od ZooRoyal

25.05. - 31.05. 2020 | Aktuální soutěže

ZooRoyal






Všichni zbožňují dárky a jinak tomu není ani u našich zvířecích kamarádů. Máte doma čtyřnohého mazlíčka, který se nechá rád rozmazlovat? Zasoutěžte si o 4 dárkové boxy pro kočky a psy, které připravila společnost ZooRoyal a udělejte svým chlupáčům radostné překvapení!

ZooRoyal je jedním z předních internetových prodejců chovatelských potřeb a krmiva pro zvířata. V sortimentu naleznete všechny potřebné produkty pro spokojené zvíře – od krmiva a pamlsků až po doplňky a hračky. Kromě toho přichází pravidelně s exkluzivními dárkovými boxy pro kočky a psy, ve kterých se ukrývá řada zajímavých produktů.

Co tedy v těchto boxech najdete? ZooRoyal


Neprozradíme, přece vás nepřipravíme o moment překvapení až budete box otevírat! Naznačíme však, že v nich najdete krmivo, pamlsek i hračku. Samozřejmě vždy na míru potřebám kočky a potřebám psa. Vaši domácí mazlíčci budou nadmíru spokojení!


Pravidla soutěže:
Soutěž o dárkové boxy od ZooRoyal probíhá od pondělí 25. května do 31. května 2020. 
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

ZooRoyal

4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají dárkový box pro kočku nebo psa od ZooRoyal (dle vlastního výběru).



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 1. června 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. června 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu naleznete na stránce
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj