Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 5 balíčků mix produktů od společnosti Emco

1.06. - 7.06. 2020 | Aktuální soutěže

Zajímavosti, které jste

 o společnosti Emco možná nevěděli


Emco letos slaví 30. výročí. V roce 1990 společnost zakládal Zdeněk Jahoda, který firmu otevíral a zpočátku i řídil ze svého domova za pomocí celé rodiny. Letos vedení firmy převzal nejstarší syn Martin Jahoda. A jak to u rodinných firem bývá, je na co vzpomínat.


Ta o jogurtech
Zakladatel společnosti, Zdeněk Jahoda, začal s podnikáním hned po revoluci. Věnoval se například vývozu dřeva nebo dovozu kalhot do Bílé Labutě, margarínů, jogurtů či cereálií. Na chuť dovážených borůvkových jogurtů Martin Jahoda jen tak nezapomene: „Pamatuji si časy, kdy táta dovážel borůvkové jogurty. Českým zákazníkům tehdy moc nechutnaly, takže jsme jich jednu dobu jedli opravdu hodně,” říká se smíchem nový generální ředitel.

Zápisy do českého slovníku
Borůvkové jogurty na českém trhu neuspěly, zato cereálie se staly hitem. První vlaštovkou, kterou Zdeněk Jahoda představil českým rodinám, byly kukuřičné „cornflakes“. A protože se zamýšlelo vytvořit české obaly, bylo nutné počeštit i název výrobku. A právě tehdy vznikl pojem „kukuřičné lupínky“, který používáme dodnes. Zanedlouho Emco žádalo o zápis do slovníku podruhé, a to v moment, kdy si Češi oblíbili německé müsli. Jahodovi přišli s českou dvousmyslnou verzí “Mysli”.
otec a syn Jahodovi
Business z kuchyně
Protože se manželům Jahodovým nedařilo upéct mysli po vlastní ose, rozhodli se dát inzerát do novin. „Tehdy se nám přihlásila paní, která byla registrovaná na úřadu práce, měla ale zkušenosti s vývojem potravin z jiných firem. Ukazoval jsem jí, jak bych si představoval, že budeme mysli péct a ona se zeptala, kdo to teda vyvine. Tak říkám, no přece vy! Koupil jsem jí normální kuchyňskou troubu, do které zkoušela dávat na plechy různé směsi a péct je,” popsal začátky vlastní výroby Zdeněk Jahoda.Mysli na zdraví

Emco není jenom Mysli
Vývoj výrobků je v Emcu velmi oblíbenou disciplínou. Důkazem jsou produktové inovace, které rozšiřují zavedené kategorie Mysli, kaší či sušenek. Mezi novinky patří ovesné super nápoje, první zeleninové Mysli nebo například slané ovesné krekry.

Čokoláda a zase ta čokoláda

V Mysli, sušenkách i kaších platí, že nejoblíbenější příchutí je čokoláda! Ročně Emco ve svých výrobcích zpracuje 23 478 kg (přes 23 tun) čokolády. Aktuálně se pyšní čokoládou bez přidaného cukru. Tuto lahodnou surovinu se jim podařilo objevit pro novinku – Super Mysli bez přidaného cukru.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky s mixem produktů Emco probíhá od pondělí 1. června do 7. června 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček s Emco mysli, ovesnými kašemi, proteinovými tyčinkami a Super nápojem.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 8. června 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. června 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách společnosti EMCO
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda