Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o 5 kartonů šumivého vína Rotkäppchen

8.01. - 14.01. 2018 | Aktuální soutěže

Červená je barva luxusu.

Rotkäppchen je volbou požitku.


Rotkäppchen je nejoblíbenější značkou sektu ve své domovině. Značka s více než 160 let trvající tradicí začala sekt vyrábět v roce 1856 a našla si příznivce v řadách žen i mužů, u příležitosti významných životních momentů a nevšedních okamžiků.

Představujeme vám Rotkäppchen Demi Sec, který je nyní k dostání i v České republice.
V překladu znamená název Rotkäppchen „červená karkulka“. Červená čepička lahve je poznávacím znamením sektových lahví pro Rotkäppchen. Chuť tohoto vysoce kvalitního šumivého vína rozpoznáte hned při prvním doušku.


šumivé vínoRotkäppchen


šumivé víno RotkäppchenRotkäppchen nabízí řadu výrobků:
od Sec, Demi Sec či Doux po Rosé Sec či Rubis Demi Sec. Ochutnejte také šumivé víno bez alkoholu, Rotkäppchen Désalcoolisé Blanc či Rosé. Pro každou důležitou chvíli, pro každý slavnostní okamžik, pokaždé jiná chuť. Důležité životní momenty přeci také nechutnají stejně. 

Přírodní korkový uzávěr je známkou kvality, dalším atributem výrobku je již zmíněná tradice. I pouhé otevírání takové lahve je krásným obřadem. Stejně tak se v chuti šumivých vín zrcadlí bohaté zkušenosti, které značka Rotkäppchen léty získala. Tento sekt značí punc osobité chuti a prvotřídní kvality.

Ochutnejte, vychutnávejte a dodejte výjimečnost těm nejkrásnějším životním událostem. Objevte sekt Rotkäppchen , který je dostupný v běžné obchodní síti za doporučenou maloobchodní cenu 139,- Kč.

Pravidla soutěže:
Soutěž o 5 kartonů šumivého vína Rotkäppchen probíhá od pondělí 8. ledna 2018 do neděle 14. ledna 2018.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá karton šumivého vína Rotkäppchen


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 15. ledna 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 15. února 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Rotkäppchen
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !