Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o andělský komplet Lorny Byrne a 1000 divů Česka z Luxusní knihovny

3.12. - 9.12. 2018 | Aktuální soutěže
komplet Lorny Byrne

















Komplet: Andělé v mých vlasech, Schody do nebe, Andělské poselství naděje, Nebeská láska


Lorna Byrneová (1953) je irská mystička a autorka mezinárodních bestsellerů. Od dětství má výjimečnou schopnost vidět anděly; po celý život se od nich dozvídá informace, které mohou být pro svět zásadní. Poprvé nyní vychází komplet všech jejích děl, obsahující autobiografickou knihu Andělé v mých vlasech, volné pokračování s názvem Schody do nebe, dále Andělské poselství naděje, v němž autorka radí, jak oslovovat anděly s prosbou o pomoc, a zatím poslední Nebeskou lásku, která je rozšířena o novou kapitolu Láskyplná stezka. Sedm dní, v nichž se naučíte mít víc rádi sami sebe.


1000 divů Česka - Nejkrásnější výtvory přírody i člověka


1000 divů České republiky je publikace obsahující 1000 tipů, jak se seznámit s pozoruhodnými místy a cennými památkami České republiky. Je to mozaika, kterou si můžete poskládat do celkového obrázku poznání naší země. Každé heslo je představeno barevnou fotografií i stručným textem, který zdůrazňuje, proč právě tato památka či přírodní lokalita může být v naších očích tím správným "divem". Kniha je inspirací pro plánování výletů i obrazovým průvodcem po Česku. Nesoustřeďuje se jenom na místa notoricky známá, ale nabízí i pohledy na utajená zajímavá zákoutí celých Čech, Moravy a Slezska.

1000 divů Česka



Pravidla soutěže:
Soutěž o andělský komplet Lorny Byrne a 1000 divů Česka z Luxusní knihovny probíhá od pondělí 3. prosince do neděle 9. prosince 2018. 

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají jednu z výše uvedených knih z Luxusní knihovny.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 10. prosince 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 22. prosince 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Luxusní knihovny
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !