Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o autorskou skleničku na víno a kolekci čajů od Bella Rose

27.05. - 2.06. 2019 | Aktuální soutěže
Bella Rose















Milujete skandinávský styl bydlení a rádi vytváříte krásnou atmosféru ve svém domově? Úplně vám rozumíme! My v e-shopu Bella Rose jsme na krásnou atmosféru přímo odborníci. Už je to totiž celých 10 let, co přinášíme inspiraci a útulnou atmosféru do domovů našich zákazníků.

soutěžte s Bella RoseNaší největší vášní je skandinávský design, ale najdete u nás i doplňky a dekorace ve stylu slunné Provence nebo ve stylu anglického venkova. Mezi naše nejoblíbenější značky patří Ib Laursen, Green Gate nebo Bloomingville, těšit se ale můžete i na množství skvělých vychytávek jiných značek, které dodají vašemu bydlení to pravé kouzlo. A v čem kouzlo krásného bydlení spočívá? Podle nás ve vytvoření útulné atmosféry a užívání si každého okamžiku naplno, třeba i s hrnkem lahodného čaje od Løv Organic.

S láskou jsme pro vás začali tvořit i naše autorské kolekce produktů, díky kterým si užijete to pravé hygge. A jedním takovým pokladem je i autorská sklenka na víno s všeříkajícími nápisy. Sklenka zaručeně potěší každou milovnici dobrého vína a holčičích sedánků.

Zaujal vás čaj s neobvyklou příchutí nebo naše vtipná sklenka na víno? Zapojte se do soutěže a možná se na vás usměje štěstí!


výhra od Bella RosePravidla soutěže:
Soutěž o autorskou skleničku na víno a kolekci čajů od Bella Rose probíhá od pondělí 27. května do neděle 2. června 2019.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

2 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají výhru dle pořadí:

1. místo: autorská sklenička na víno
2. místo: kolekce čajů od Bella Rose

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 22. června na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách eshopu Bella Rose
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka