Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíček nových produktů z kokosu ze Srí Lanky

11.02. - 17.02. 2019 | Aktuální soutěže
produkty z kokosu ze Srí Lanky













Nové produkty z kokosu ze Srí Lanky
od firmy Pafaas

Tentokrát máme v nabídce produkty z kokosů od značky „Fresh of Life“. Výrobky „Fresh of Life“ jsou vyráběny z kokosových ořechů dodávaných od ekologických farmářů ze Srí Lanky a ihned zpracovávány v nedaleké továrně. Jedná se o oblíbený panenský olej, kokosové mléko a krém, sušené kokosové mléko a současným hitem je přírodní kokosová voda. Kokosová voda  je vyráběna ze dvou druhů kokosových ořechů a to klasický kokosový ořech a druh označován za „King Coconut“ tedy kokosový ořech ve žluté barvě, který jistě zná a viděl ten, kdo Srí Lanku navštívil.
Zdraví ze Srí Lanky


V nabídce dále sušené koření značky „Fresh of life“ pro podporu zdraví a to MORINGA, CURRY LEAVES (listy kari), TURMERIC (kurkuma) a MACE (muškát), více na www.zdravizesrilanky.cz
sušení koření ze Srí Lanky

Nyní při zadání kódu zena11Pa18

obdržíte 5% slevu na veškerý sortiment v nabídce.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček nových produktů z kokosu ze Srí Lanky probíhá od pondělí 11. února do 17. února 2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček produktů ze Srí Lanky 2 x kokosová voda, 1 x kokosový krém, 1 x kokosové mléko a 1 x panenský kokosový olej.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. února 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. března 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu se dozvíte na stránkách www.zdravizesrilanky.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !