Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíček přírodních přípravků Sinulan pro podporu během nachlazení

7.01. - 13.01. 2019 | Aktuální soutěže
Podpořte dýchací cesty i imunitní systém jednoduše a pohodlně. Sáhněte po dvojí síle z přírody s unikátní kombinací produktů Sinulan Forte Express a Sinulan Duo Forte.

Zdravotnický prostředek Sinulan Forte Express ve formě nosního spreje přináší rychlou a účinnou cestu při léčbě zánětu nosních dutin a rýmy. Obsahuje esenciální oleje z máty peprné, eukalyptu, rozmarýnu a mateřídoušky. Tento zdravotnický prostředek uvolňuje nos a nosní dutiny rychle a efektivně již za 15 minut. Ulevuje od bolesti dutin jejich uvolněním, odstraňuje nežádoucí částice jako viry a bakterie, to vše efektivně a rychle. Je vhodný pro dospělé, děti od 12 let a těhotné a kojící ženy. Zvolte přírodní cestu a uvolněte sebe i svůj nos. Doplněk stravy ve formě tablet Sinulan Duo Forte podpoří díky obsahu extraktu z černého bezu přirozenou funkci dolních i horních cest dýchacích a imunitu. Obsahuje komplex RespiraPRO a kombinaci dalších bylinných výtažků z hořce žlutého, verbeny a divizny velkokvěté. Tablety jsou vhodné pro dospělé a děti od 6 let.


Síla z přírody pro vaše děti

Sinulan forte junior přináší podporu dýchacích cest dětí na přírodní bázi. Obsahuje výtažky z květů lípy a verbeny, které podporují funkci dýchacího ústrojí. Je obohacen o extrakt z plodů bezu a také o vitamin C pro podporu imunitního systému. Výtažek z proskurníku a lípy pomáhá zklidnit ústa, hrdlo, hrtan a hlasivky v případě dočasného chrapotu. Obsažený biotin navíc napomáhá udržovat normální stav sliznic. Je vhodný pro děti od 3 let. Dětem navíc zachutná díky jahodové chuti.

Podpořte dýchací cesty i sílu vlastní obranyschopnosti přírodní cestou.
Sinulan - balíček přírodních přípravků


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček přírodních přípravků Sinulan probíhá od pondělí 7. ledna do 13. ledna 2019.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


4 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají  balíček přírodních přípravků Sinulan pro podporu během nachlazení.

Vyhodnocení soutěže proběhne dne 14. ledna 2019 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. ledna 2019 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Odpověď naleznete na www.sinulan.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !