Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky ALPA Sport Star emulze a masážní krém

19.03. - 25.03. 2018 | Aktuální soutěže

ALPA Masážní krém











Masážní Alpa krém

vás postaví na nohy

Nemusíte být zrovna maratonec, abyste poznali pocit těžkých nohou. Občas přichází třeba i „ze židle“ a právě automasáž může být výbornou prevencí i pomocníkem. Masážní krém Alpa  přináší okamžitý pocit osvěžení a úlevu namoženým partiím těla. Postará se o vaše nohy od stehen až po paty a stejně dobře pomůže i na ostatních místech.
Díky vysokému obsahu minerálních olejů, vytváří na pokožce lehký film, který zaručí příjemnou sportovní masáž či automasáž bez nepříjemného tření. Přinese tělu úlevu a vrátí vás do „hry“.
Alpa Sport Star hřejivá emulze

Příprava na výkon se vyplatí.


Alfou a omegou je dynamický strečink. Zvyšuje aktivitu svalů i jejich ohebnost, intenzivně prokrví tkáně a celkově zlepšuje pohyblivost.
Pro zahřátí je ideální použít hřejivou emulzi od Alpy. Alpa Sport Star hřejivá emulze START připraví tělo na fyzickou zátěž.
Je učená pro masáž svalů před výkonem sportovců i běžných uživatelů. Zázvorový extrakt a kafr prokrví svaly a prohřejí svaly, tak aby zvládly větší námahu bez přetížení. Oceníte přírodní složené a ideální konzistenci, která umožní příjemnou masáž. Emulze výborně funguje také  na zatuhlé svalstvo, které uvolní a zbaví bolesti. Přípravek obsahuje kreatin, který urychluje  regeneraci  a pomáhá zlepšit fyzickou kondici. Jde o přípravek, který funguje, takže ho neváhejte použít .

Alpa Sport Star chladivá emulzeSvalovou relaxaci dokáže podpořit Alpa Sport Star chladivá emulze RELAX. Emulzní masáž dopřeje svalům uvolnění a relax po výkonu. Mentol a silice ze sibiřské jedle uvolňují svaly, obnovují  rovnováhu a podporují  jejich regeneraci. Přípravek odstraňuje svalové napětí a s ním spojené bolesti. Mentol postižená místa příjemně zchladí a kreatin pomůže dostat se zpět do kondice.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky ALPA Sport Star emulze a masážní krém probíhá od pondělí 19. března do neděle 25. března 2018. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček ALPA: Alpa Sport Star hřejivá emulze START,  Alpa Sport Star chladivá emulze RELAX  a Masážní Alpa krém.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. března 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 20. dubna 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách ALPA.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !