Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky Dulgon kosmetiky na opalování

15.07. - 21.07. 2019 | Aktuální soutěže
kosmetika na opalování - Dulgon















Krásně opálená, a přitom stále pružná a hebká pokožka si žádá dokonalou péči. Přesně takovou jí můžete poskytnout s kosmetikou značky Dulgon, v jejíž nabídce najdete vhodné přípravky na opalování pro celou rodinu. Přinášejí vyvážený poměr UVA a UVB filtrů, snadno se roztírají a spolehlivě chrání pokožku před slunečním zářením. Balíček této kosmetiky máme připravený pro 5 výherců této soutěže.

Speciální ochranu si v létě zaslouží obličej a dekolt, které slunečním paprskům vystavujeme nejen na pláži, ale po celý den. Proto se výherci mohou těšit na Dulgon opalovací fluid s SPF 30 určený právě pro tyto partie. Speciální lehká textura přípravku se snadno roztírá, rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Kromě ochrany před slunečním zářením pečuje fluid i o mladistvý vzhled vaší pleti. Součástí balíčku pro výherce je i Dulgon Spray na opalování s SPF 30, který si zamilujete pro snadnou aplikaci a příjemnou vůni. Je voděodolný a dermatologicky testovaný. V kompletní výbavě na dovolenou nesmí chybět ani Dulgon After Sun – chladivé mléko po opalování, které vaši pleť vyživuje a zvlhčuje. Při pravidelné aplikaci navíc podporuje dlouhotrvající opálení.
Dulgon - kosmetika na opalování



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky Dulgon kosmetiky na opalování probíhá od pondělí 15. července do neděle 21. července 2019.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček Dulgon kosmetiky na opalování.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 22. července  a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. srpna na adresu uvedenou u nás v registraci.

Správnou odpověď i více informací najdete na stránkách přípravků značky Dulgon

Kosmetika značky Dulgon je k dostání například na e-shopu www.liftea.cz, kde najdete celou řadu kvalitních přípravků určených pro péči o vaše zdraví, krásu a dobrou kondici.

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle