Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky na podzimní zavařování od Labety

27.08. - 2.09. 2018 | Aktuální soutěže

zavařování s Labetou














Podzimní želírování od Labety


Kdo by neměl rád ovoce? Jde přeci o přirozený zdroj vitaminů a energie. Čerstvé ovoce ho sice obsahuje nejvíce, ale co když dostaneme chuť třeba na meruňky zrovna v zimě?

želírovací cukr LABETACo takhle si ovoce připravit v různých podobách a mít je k ruce po celý rok? Takový malinový džem se bude parádně hodit na slepování cukroví. Bezinky zavařené vcelku zase poslouží jako skvělý kompot k nedělnímu obědu. A když pár čerstvých ostružin či borůvek dáme zamrazit, můžeme se na zavařování či želírování vrhnout kdykoliv během roku. Až bude čas a chuť. Není potřeba se honit v hlavní sezoně v teplých letních měsících, kdy máme pomyšlení spíše na radovánky u vody než pocení se v kuchyni.

A jak že to zavařování a želírování probíhá?


Vybereme ovoce, které chceme zpracovávat. Zvolíme, jaký typ koncového produktu chceme. Způsobů, jak zavařovat je hned několik. V páře, v hrnci, v troubě, v domácí pekárně, někdo zavařuje dokonce i v myčce nádobí. Záleží na vás, jaký postup je vám pohodlnější. Pokud se chystáme na marmelády nebo džemy, pustíme se do želírování, což znamená, že k rozmixovanému ovoci přidáváme želírovací cukr Labeta dle požadavku sladkosti a vznikne nám tužší ovocná hmota.

želírovací cukrChceme-li zavařeninu hustšího charakteru, budeme potřebovat také několik lžic kyseliny citronové od Labety. Ta pomůže zavařeninu zakonzervovat a právě díky ní si ovoce udrží déle svoji barvu a získá lepší chuť. Želírovacích prostředků je několik typů. Proto vždy vezměte ten správný, dle kyselosti zavařovaného ovoce. Pomůže vám například tahle šikovná tabulka.

Vyznáváte-li zdravý životní styl, doporučujeme vyzkoušet třtinový želírovací cukr, který si navíc zachová svou mírně karamelovou chuť. V nabídce Labety je také BIO želírovací cukr.



Pravidla soutěže:Třtinový cukr Labeta
Soutěž o balíčky na podzimní zavařování od Labety  probíhá od pondělí 27. srpna do neděle 2. září 2018.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček na podzimní zavařování od Labety.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. září 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. září 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Labeta
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !