Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky na velikonoční pečení s Dortisimo.cz

16.03. - 22.03. 2020 | Aktuální soutěže

Dortisimo.cz
















Školy jsou zavřené a děti doma jen sedí na mobilu nebo hrají počítačové hry? Nenechte je zakrnět a připravte aktivity, kterými je zabavíte. Využijte volný čas k utužení rodinných vztahů a navrhněte činnost, při které se společně zabavíte.

Jednou z takových aktivit je třeba pečení. Děti milují tvoření rukama. Zabořit malé prstíky do těsta, míchat, vykrajovat, zdobit, cukrovat… O to víc, když mají roztomilé pomůcky, které jim celou práci usnadní. A zábava je v tomto případě vždy na prvním místě!
Dortisimo.cz
Využijte tak rodinný čas i ve svůj prospěch – připravte si společně cukroví na Velikonoce. A je jedno, jestli si uděláte generálku beránka, připravíte univerzální muffiny na snídani, nebo rovnou napečete perníčky pro hladové koledníky. Důležitá je dobrá atmosféra a zapojení všech členů rodiny.

Všechny potřebné pomůcky jako barevné stěrky, formičky na beránka nebo vykrajovátka vajíček a zajíčků seženete na Dortisimo.cz.
A své štěstí můžete zkusit také v naší soutěži!

Hrajeme o velikonoční balíčky, díky kterým půjde pečení jedna radost.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky na velikonoční pečení s Dortisimo.cz  probíhá od pondělí 16. března do 22. března 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

8 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíčky na velikonoční pečení Dortisimo.cz - vykrajovátka, potahovací hmota, barvičky.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 23. března 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 20. dubna 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách Dortisimo.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !