Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky plné pomocníků k výrobě džemů a marmelád Labeta

26.06. - 2.07. 2017 | Aktuální soutěže

Labeta












Milujete vůni čerstvě sklízeného ovoce, kterému nikdy neodoláte a každý druhý kousek skončí ve vašem žaludku?


BIO želírovací cukr Labeta

Pokud však nezvládnete celou sklizeň spořádat během sbírání, připravte si ze sladkých plodů vynikající marmelády či džemy. V případě, že máte sladší typ ovoce, vyzkoušejte novinku značky Labeta - BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte domácí marmelády i džemy v BIO kvalitě, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.

Proč zvolit BIO želírovací cukr Labeta?


→ základem je třtinový cukr v BIO kvalitě

→ obsahuje jen BIO cukr a pektiny

→ směs je bez konzervantů

→ vhodná pro sladké ovoce

→ balení vystačí na 1 kg ovoce



Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky plné pomocníků k výrobě džemů a marmelád Labeta probíhá od pondělí 26. června 2017  do neděle 2. července 2017.
Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíček plný pomocníků k výrobě džemů a marmelád značky Labeta včetně novinky BIO třtinového želírovacího cukru (7 druhů želírovacích cukrů, 3 Želírfixy, Kyselinu citronovou, Hořčičné semínko, Lako – kořenící směs na zavařování okurek, Konzervační pomůcka)


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 26. června a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 15. července 2017 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Labeta


Nápovědu hledejte na stránkách Labeta - tradičního českého výrobce pomocníků při výrobě džemů a marmelád již od roku 1993.

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka