Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SOUTĚŽ o balíčky přípravků Swiss s brusinkami a probiotiky

23.04. - 29.04. 2018 | Aktuální soutěže
Swiss Brusinky











Teplé počasí nabádá k plánování dovolené. Pokud už máte jasno, kam letos vyrazíte, je ideální chvíle zapojit se do naší soutěže. Vyhrát můžete jeden z pěti balíčků přípravků Swiss, ve kterém najdete Swiss Brusinky Akut a probiotika Swiss Laktobacily „5“.

Swiss Mega Brusinky Akut


Brusinky při  letních zánětech


Infekce močových cest jsou vůbec nejčastějším letním onemocněním. Zkušenost s nimi má přes 80 % žen. Navíc celou třetinu pacientek trápí opakovaně. Mezi typické příznaky infekce patří pálení a řezání spolu s neustálou potřebou jít na malou. Pokud se potíže objeví, na nic nečekejte. V mírnějších případech postačí domácí péče a pomoci může i přípravek ze severoamerických brusinek. Brusinky pomohou nejen s prvními patáliemi, ale i s těmi opakovanými. Při nich mohou fungovat jako prevence. V obou případech je ale potřeba pečlivě vybírat, jaký přípravek si naordinujete. Jedním z nejúčinnějších jsou Swiss MEGA BRUSINKY AKUT, které jsou vyrobeny ze severoamerických brusinek a obsahují vysoce koncentrovaný brusinkový extrakt Cran-Max®, při jehož výrobě se zpracovává celý plod včetně vlákniny a ne pouze šťáva. 

Swiss Laktobacily


Zažívání v pohodě


Na pomyslném seznamu nejčastějších letních neduhů se vysoko drží i zažívací potíže. Podle čísel postihly během cestování až 70 procent lidí. Účinnou obranou proti cestovatelskému průjmu je rovnováha střevní mikroflóry. Té lze docílit pomocí užívání probiotik. Nejvhodnější je brát probiotika týden před cestou, během dovolené a ještě týden po návratu domů. K dostání je celá řada přípravků, zvolit byste však měli takový preparát, jenž bude stabilní s ohledem na teplé podnebí a cestu vydrží. Pro dospělé jsou takovým přípravkem Swiss Laktobacily „5“. Jedna jejich kapsle obsahuje šest miliard prospěšných bakterií pěti různých kmenů laktobacilů a bifidobakterií.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky přípravků Swiss probíhá od pondělí 23. dubna do neděle 29. dubna. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


5 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získá balíček doplňků stravy Swiss: Swiss Laktobacily „5“ a Swiss MEGA BRUSINKY AKUT.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 30. dubna 2018 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. května 2018 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu na soutěžní otázku a více informací o přípravcích najdete zde
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !