Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky Skyrů z Bohušovic v hodnotě 600 Kč

27.07. - 2.08. 2020 | Aktuální soutěže
SKYR
















Do obchodů přišla letní limitovaná edice bohušovického SKYRU. Zákazníci si tak mohou oblíbený zakysaný výrobek islandského typu nově vychutnat také v příchutích mango-maracuja a třešně-černý rybíz. Zatímco prvně zmíněný SKYR se v nabídce objevil už v loňském roce, druhý z nich bude pro tuto sezonu novinkou. Stejně jako celá řada SKYR je i letní edice charakteristická minimem tuku (0,1 %) a vysokým obsahem bílkovin (až 12 g ve 100 g výrobku).

V rámci limitované letní edice rozšířila Bohušovická mlékárna řadu zakysaného výrobku islandského typu SKYR o příchutě mango-maracuja a třešně-černý rybíz. Totožně se sedmi příchutěmi stálé nabídky se obě novinky vyznačují minimálním obsahem tuku a vysokým obsahem proteinů. Díky těmto nutričním hodnotám jsou všechny bohušovické SKYRY ideální součástí jídelníčku při redukčních dietách, zvyšování kondice, nabírání svalové hmoty a celkovém zlepšení životního stylu. Vhodné jsou také pro sportovce, děti, seniory nebo těhotné i kojící ženy.

Vedle nové limitované edice nabízí Bohušovická mlékárna na českém a slovenském trhu také varianty natur (bez příchutě), jahoda, brusinka, broskev-meruňka, višeň-čokoláda, vanilka a borůvka. Všechny bohušovické SKYRY jsou vyrobeny z mléka od českých farmářů.
SKYR uvedla na český trh jako první Bohušovická mlékárna, a to v květnu roku 2016. Islandskou tradiční pochoutku z Bohušovic koupíte v prodejních sítích BILLA, Globus, Kaufland, TESCO, Žabka, Košík.cz, Rohlik.cz a dalších. Cena: 19,90 Kč.

SKYR
Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky Skyrů probíhá od pondělí 27. července do 2. srpna 2020.  
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček Skyrů z Bohušovic v hodnotě 600 Kč.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. srpna  2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 30. srpna 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách Bohušovické Mlékárny
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !