Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.05. 2024
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky výrobků Cif a Domestos pro vánoční úklid bez úhony

12.12. - 18.12. 2016 | Aktuální soutěže
S adventním obdobím máme každoročně spojený vánoční úklid. Ten je pro mnohé vidinou několikadenního drhnutí koupelny, umývání oken, praní záclon a peřin, žehlení a zdobení celé domácnosti. Vánoční úklid ale nemusí být chvílemi dřiny a utrpení. S malými pomocníky a našimi tipy zvládnete vše hravě.

Věnujte úklidu více dní, ale uklízejte domácnost v klidu a kousek po kousku. Máme pro vás  rady, jak vše zvládnout v  pohodě a hlavně bez úhony.

1. Rozložte si úklid do několika dní
Obecně platí, že na větší množství práce potřebujeme řád. Nelze udělat vše najednou a bez pořádné organizace. Začněte od vstupních dveří a skončete s úklidem v kuchyni. V ní budete trávit po celé Vánoce nejvíce času a nejvíce se také zašpiní. Z předsíně odstraňte letní a podzimní boty, protřiďte skříň a vyměňte oblečení za ty kousky, které v zimě skutečně unosíte.

2. Umyjte okna snadno a rychle
Nechce se vám do mytí oken? Ani těch se nemusíte bát. Vyzkoušet můžete Cif Okna a Sklo, díky kterému budou vaše okna zářit čistotou. Výhled na zasněžené stromy a blikající světýlka v oknech sousedů, vám bude zaslouženou odměnou.

3. Přivítejte sníh čistými záclonami
Nejen čistá okna vám zaručí krásný výhled. Jakmile budete mít čistá okna v celé vaší domácnosti, pusťte se do praní záclon či závěsů. Pokud máte bílé, budou vám připomínat zasněženou zimní přírodu a perfektně s ní ladit.

4. Koupelna a záchod
Každá správná hospodyňka se stará o koupelnu velmi pečlivě. V rámci vánočního úklidu zkuste navíc protřídit již dlouho nepoužívané krémy a další kosmetiku. Možná vás překvapí, kolik zbytečností koupelnové skříňky ukrývají. Vše pak hravě vyčistíte sprejem Cif Power & Shine Na Vodní Kámen, který stačí pouze nastříkat na znečištěný povrch, setřít hadříkem a koupelna bude hned prozářené čistotou. Chybět by neměla ani perfektně čistá toaleta, která bude zvláště v období vánočních svátků častěji navštěvována díky většímu množství příbuzných ve vaší domácnosti. O její čistotu se postará Domestos WC gel 24h Plus společně s WC blokem Domestos Power 5.

5. Zatočte s mastnotou
Na závěr se pusťte do úklidu kuchyně. Jednou za čas si zaslouží vyprázdnění všech skříněk a vytření prachu. Nezapomínejte ani na vyleštění sporáku, trouby, dřezu a kuchyňské baterie. Jako pomocníka si můžete přizvat například sprej Cif Ultra univerzální odmašťovač. Zašlá špína a mastnota, která vzniká při vaření na varné desce či pečení v troubě a mikrovlnce, bude rázem pryč. Pak už nezbývá nic jiného, než si spokojeně s celou rodinou užít krásné Vánoce.
úklid domácnosti























Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky výrobků Cif a Domestos probíhá od pondělí 12. prosince do neděle 18. prosince 2016.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají balíčky výrobků Cif a Domestos pro vánoční úklid bez úhony.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 19. prosince a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží.  Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 31. prosince 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu hledejte na stránkách Cif
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !