Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o bio sušenky a krekry Biopekárny Zemanka

27.01. - 2.02. 2020 | Aktuální soutěže
Biopekárna Zemanka krekry













Český výrobce bio sušenek a slaných bio krekrů Biopekárna Zemanka pro Vás připravil soutěž o lahodné trvanlivé pečivo. Do soutěžního balíčku jsme pro 3 výherce připravili mix sušenek a krekrů, které zastupují takřka degustační výběr z bio sortimentu Biopekárny Zemanka.

Bílý rafinovaný cukr a sladidla obecně se v potravinách vyskytují v nadměrném množství a pro organismus představují zbytečnou zátěž. Kromě toho, že snižují imunitu a způsobují ztrátu životně důležitých minerálů, přispívají ke vzniknu nadváhy a dalším nežádoucím onemocněním. Měli bychom si proto všímat, kolik cukru a v jaké podobě do sebe prostřednictvím jídla dostaneme.

Chcete se vyhnout bílému cukru?


Biopekárna Zemanka do svých sušenek nepoužívá bílý rafinovaný cukr, ale požadovanou sladkost dodává pečivu přirozeně sladkým ovocem a přísadami (např. datle, jablíčka, hrušky, kakao, skořice, kvalitní čokoláda) nebo sladidly s přidanou výživovou hodnotou, jako je med, agávový, rýžový či javorový sirup. Vyvážené receptury pak přihlíží k tomu, aby cukru nebylo v sušenkách zbytečně moc. Všechny suroviny navíc pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství, proto můžete sobě a svým blízkým dopřát příležitostnou laskominu z opravdu kvalitních surovin.
Biopekárna Zemanka

Pravidla soutěže:
Soutěž o sušenky a krekry Biopekárny Zemanka probíhá od pondělí 27. ledna  do neděle 2. února 2020.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

Na 3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, čekají sušenky slazené sirupy a medem, bezlepkové výrobky a na své si přijdou i milovníci slaných chutí, kteří budou moci ochutnat slané bio krekry s vysokým podílem proteinu od Biopekárny Zemanka.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. února 2020 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 27. února 2020 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Správnou odpověď najdete na stránkách Biopekárny Zemanka
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !